17

Анонимен

преди 6 години

Все пак става дума за две седмици от септември, а климатът ни не се променя чак толкова рязко, за да е толкова страшно. Много по- добре е тези дни да се разпределят през наистина кофти времето, така и децата ще си спестят мръзнене по спирките и улиците.

16

чарли

преди 6 години

Учебната година винаги е започвала у нас на 15.09.Традициите крепят държавата,или пак трябва да угодим на някой .

15

Анонимен

преди 6 години

Върнете учебната програма и продължителността на учебната година такива, каквито бяха преди 1989 година. Тогава децата бяха грамотни и дисциплинирани, учителите образовани и всеотдайни на професията си. От толкова промени и децата и учителите не знааят защо ходят в училището!

14

Анонимен

преди 6 години

Не променяйте дати! Промени трябват в мотивацията и заплащането на учителите!

13

Анонимен

преди 6 години

Цяла западна Европа тръгва на училище на 1 Септвмври.В България се започвало по-късно защото трябвало децата да помагат за прибирането на реколтата.

12

Шаран-БГ

преди 6 години

УЧИТЕЛЯТ е нещо с в я т о !! Даскалът слънце не го пече, дъжд не го вали, не завръща стадо овце или крави ! Само нервите му ежедневно са опнати като тетива на лък. Той е възпитател, той е наставник, той е половин родител, той е приятел и другар на децата ! На моя начален учител косите му побеляха на 25 годишна възраст. Ама на днешните да не би да им е по-леко?Леко е на дебелосерците в МОН. В една държава щом пъдаря взема по-вече пари от даскала-кучета я яли ! И сега децата 13 месеца на школо !

11

Краси ....А

преди 6 години

ТУЙ Е РИФОРМАТА ! ВИЙЙ КВО СЯ ДА НИ ПРАИМ РИФОРМЪ?

10

шматка

преди 6 години

Добре но бизнеса ще купи ли климатици за всяка стая.Ще плаща ли и тока.Заради икономии в отоплението всички училища в Бг са с южно изложение.Как ще учат децата при 35-40 градуса в стаите

9

Панталеев

преди 6 години

Работодателите искат да научат децата да работят без пари ,а за удоволствие ,а благодарение на добрите заплати който заплащат на работниците си Фирмите за Бързи Кредити процъфтяват

8

Анонимен

преди 6 години

Бойке,урво,стегни юздите на образУвателния министър да не прави глупости.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 515 септември - фаталната за България битка при Добро поле.А пък онзи е нападнал други държави на посочените дати, но е върнал на България всички етнически територии и е изкупувал всичко, произведено от селското ни стопанство. По онова време селяните ни са добрували, а те са били над 70 % от народа. Промишлените ни предприятия са били предимно с немско оборудване, от Германия са били и камионите ни. Всичко това после ни го взимат едни други.

6

Bg Yunak

преди 6 години

Ще развалят рахата на даскалите с тези промени

5

-

преди 6 години

значи като чуя, че някой бил работодател...пък и се съюзили..Ей тия типове прогониха де що има читаво в тая държава

4

тролочукач

преди 6 години

Честно казано втрещен съм. Не знам какво да мисля. Или има някакъв икономически интерес който не мога да проумея или е плод на психясали мамички и татковци с болни ам биции за отрочетата. Много от семействата с ограничени финанси предпочитат да отидат на море след 25.08. когато цените падат рязко. Просто това са им възможностите. Та що некви комплексари от некви никому неизвестни "родителски сдружения" ще лишават по-бедните деца от почивка?????

3

Анонимен

преди 6 години

В чия чест са избрали нацистки и хитлеристки дати? 1 септември е нападението на Хитлер над Полша. 22 юни е нападението на Хитлер над Съветския съюз. Пишете им двойки и ги уволнете от съюзите. Ние имаме традиции, кога да започва и кога да завършва учебната година..

2

Анонимен

преди 6 години

Освен да се правят тотални недомислици в Българското образование,друго нищо положително няма-в резултат растът едни тотални неграмотници през последните 27 години,а други тотални неграмотници,непрекъснато се опитват да си упражняват егото върху тях....Резултатът е плачевен,но е налице...

1

Анонимен

преди 6 години

Абе ***,това ли ви е проблема.През септември почивките са по-евтини и тогава повече деца биха могли да почиват.На това му се вика хора без работа.Кипи безмислен труд.