46

Анонимен

преди 6 години

Реален БВП на глава на населението:България - 20000 $Северна Корея - 1800 $Номинален БВП на глава на населението:България - 7350 $Северна Корея - 583 $Айде който иска, да ходи при Ким. :)

45

до 59

преди 6 години

Забравил си хапчетата ...

44

Анонимен

преди 6 години

Само боле мозък може да си мисли, че в С. Корея всичко е ток и жица. Неслучайно са казали хората - комунизма не е строй, а диагноза. Тука като гледам диагностицирани дал Господ.

43

Анонимен

преди 6 години

55, направо ти завидях за това, че ще имаш честта да те наказват за неусмихване на вожда. Аз ще си остана в лошия демократичен свят. Ако е вярно написаното, искам след 1 г. престой там пак да влезеш тук и да пишеш. С радост искам да видя мнението ти тогава. Но може и да ти малко трудно, защото там нет няма, а и влезеш ли един път трудно се излиза извън ковчег.

42

Не!

преди 6 години

До до 55 неДа не ме убият, че гледам филм примерно....

41

Не!

преди 6 години

Наистина ли е толкова трудно да отхвърлите в съзнанието понятия като репресия, убийство и геноцид? Наистина ли толкова презирате свободата?

40

Анонимен

преди 6 години

47, отиди де, какво чакаш? Ама не екскурзия, а направо да живееш. После след 1 г. се обади (ако си жив и на свобода), пак да говорим.

39

до 38

преди 6 години

А аргументи нео? Или като не можем да отговорим, псуваме?

38

Не!

преди 6 години

До антисоросоидНе аз имам нужда да се обогатявам, ненормалник. Гей съм бил викаш, как не си ми пред очите само....

37

Не!

преди 6 години

Вие сте напъно изтрещели, ще изберете мракобесието и урудливото, защото виждаш ли ти, гейовете вече не се крият?!?! Болни мозъци сте ей...

36

Анонимен

преди 6 години

43, в КНДР си, а? хахахахахахаха направо ти повярвах. Сигурно си в някоя "лоща" демократична страна като Германия.

35

Анонимен

преди 6 години

Значи липсата на гей паради компенсира липсата на хляб и репресиите за най-малкото нещо. Доообре.Ако те изтезават от сутрин до вечер или няма какво да ядеш ти и децата ти, гей парада ще ти е последния проблем.

34

Анонимен

преди 6 години

39, ти като не си падаш, защо не отидеш да живееш в КНДР? НАли тук сме много лоши, гейове, наркомани? Айде отиди, никой няма да те спре. И ако изкараш там повече от година без репресии, ми се обади, ако все още си жив де. Щото с 2 долара на ден не е лесно оцеляването.Само ми кажи защо си още тук, след като е толкова лошо, а не си там, след като е толкова хубаво? Само това ми отговори. Ама едва ли.

33

Анонимен

преди 6 години

35, колко човека казваш са емигрирали за С. Корея, след като толкова харесват "чистота" и "спокойствие"? Само си позволи да се усъмниш във вожда и стой и гледай "спокойствие". Свят ще ти се завие от спокойствие. Особено в ковчега ще ти е мноооого (с)покойно.

32

Към умния

преди 6 години

Та ти колко пъти си ходил в Пхенян? И С. Корея само Пхенян ли е? А дори и да е по-чисто, каква файда, като бачкаш за 2 долара на ден и те убиват за това, че не си се усмихнал на вожда?

31

Анонимен

преди 6 години

32, абе те го харесват, ама не съм чул дори и един от тях да се е юрнал да живее там или дори само да учи. Защо ли?Дори и "бившите" *** рядко пращат децата си да учат в Мадър Раша, а ги пращат в "лошия" западен свят - САЩ, Швейцария, Обиденото кралство, Германия и т.н. Защо не ги пращат в КНДР, Раша, Венецуела и Куба? Питам и отговор не чакам.

30

до 30

преди 6 години

Ръстта на населението ли ти е критерия. Ако е така, значи Свазиленд и останалта част на Африка е с най-висок стандарт, а Германия от десетилетия е утайката на света. А братята роми са едни от най-добре живеещите в световен мащаб.

29

Не!

преди 6 години

Леле как са се наежили всички червени тролчета да защитават вожда... Вижте гротестната мутра на Ким и се спрете. Как може да харесвате нещо толкова урудливо като КНДР?!?!

28

bg__!

преди 6 години

Този стоманобетон мастодонт ако е нестабилен не знам..

27

Анонимен

преди 6 години

не това не е американо-атлантическа пропаганда, нее те кореиците дори немогат да пишат. е правят балистични ракети, ама - глупави са щом казва Тръмп