45

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо, важно е уруспията меркел да е доволна!

44

Анонимен

преди 6 години

Възхищавах се на немците, културата, езика, дисциплината им, когато за пръв път стъпих на немска земя преди 25 г. Бях и еврооптимист. Живях малко и се върнах тук. Следя ситуацията там и това, което съм научил и разбрал. Но за 25 г. успяха да ме накарат да ги презирам. От възхищението ми не е останало и капчица, а се превърна в отвращение. Не ги мразя, но просто се изчерпаха причините да ги уважавам. Бог да пази Германия и България! Амин!

43

Tr

преди 6 години

Машаллах те баракааллах. Няма лошо да се разпростира правата вяра. Но нека не забравяме, че може да се женим за тях само ако приемат нашата вяра и покрият косите и срамните места. Да няма компромиси.

42

капиталист

преди 6 години

няма значение етноса , цвета на кожата или религията . важното е да харчи . колкото повече , толкова повече .

41

Анонимен

преди 6 години

Швабите неудържимо се засилват по нанадолнището. Лошото е, че се опитват да повлекат и цяла Европа с тях.

40

Анонимен

преди 6 години

Нищо и няма на Германия. Ако реши, че трябва, ще се отърси като куче от бълхи и пак ще хукне напред. Два пъти съм ходил да си купувам кола оттам, само с немец търговец става работата. Останалата гмеж - турци, сърби, наши - се едно един к*р ги е правил, като че ли си на Горубляне, евтини ментърджии.

39

Анонимен

преди 6 години

горките немци,да отцепят територия и да им я дават или да се отделят в гета където да са си само шваби,ако искат да запазят идентичността си

38

Анонимен

преди 6 години

Повсеместно всякакви измислени автоморги, автосервизи, фурни, бакалници, сладоледчии, дюнерджии и всякакви амбулантни търговци с тъмен цвят на кожата се мазнят на германците да им оберат парите, а влезе ли бял, негерманец ръмжат и го гонят. Мръсни, гадни камилари!

37

месара

преди 6 години

а с меркелското - добре дошли - колко ли още ще се увеличи рекорда , и с колко " чистата раса " ще се претопи ?!

36

Супер

преди 6 години

А дано така да продължава. Пожелавам им имигрантите да станат 99% и тогава може и да се събудят. То и ние не сме цвете за мирисане де, шведите се роят като луди и скоро ще станат 50/50 с нас и тогава си гледай сейра.

35

Анонимен

преди 6 години

Леле, какви неща написани!А сега малко математика за 4-ти клас.Ако "имигрантите" (първо или второ поколение имигранти, поне с един родител чужденец, егати класификацията) са 18.6 милиона души и това било 22.5% от населението на Германия, колко е населението на Германия общо?Отговор на задачата - според тъпанарската дописка горе - Германия била общо 83 милиона души.Та така и партенката се разпада...

34

Анонимен

преди 6 години

Някой по-запознат може ли да каже има ли разлики в това отношение между бившите Източна и Западна Германия? Как се приемат имигрантите в Мюнхен, да речем, и в по-бедните източни провинции? Към кои градове се насочва имиграционния поток?

33

Анонимен

преди 6 години

Това означава че всеки четвърти човек в Германия е чужденец! Това е страшно!

32

Анонимен

преди 6 години

Дъщерята на едни семейни приятели отиде да учи в Мюнхен ,завърши там ,ама се ожени за сириец състудент който веднага я замъкна някъде в Индонезия,че и детенце му роди,жалко за свестните родители,а арабинът жълт,грозен пъпчив направо ужас!

31

Анонимен

преди 6 години

Ужасно е в Германия,мръсно ,сякаш си в Арабия,няма и помен от немската точност и коректност,почти във всяка фирма работят мигранти независимо какви са по религия,старите и възпитани германци умират тихо в старческите домове,нашите деца бъхтят по фирмите и плащат по 48% данъци за да издържат богатия арабски потенциал който е неграмотен и мързелив и никога няма да работи!

30

анонимен

преди 6 години

След войната е нямало мъже , а е трябвало да се възстанови страната и германците оправдано наемаха турци , сърби (другите бяхме вече в Източния блок и нямаше как да отидем там ) Дотук-добре .Грешката на Германия ( а и на други западни страни) е , че след промените в Европа и падането на Стената , трябваше да наблегнат на приема на бели европейски емигранти , християни! Точно обратното -поставяха всякакви спъпки и препятствия пред тях , а с лекота приемат други ( знаем какви) ! Да са им честити!

29

ТHE Патриот

преди 6 години

Докато швабите са на изток да бранят от "злата и агресивна" Русия, мюслитата яко оправят фраута в тяхно отсъствие :)

28

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

УЖ В ТУРЦИЯ Е ХУБАВО ПЪК НИТО ЕДИН ТУРЧИН ОТ ГЕРМАНИЯ НЕ СЕ ВРЪЩА В РОДИНАТА /АНАВАТАН ?!

27

Анонимен

преди 6 години

Казано от един мъдър човек:Европа ще стане колония на бившите си колонии.

26

Анонимен

преди 6 години

След 10 години май само източноазиатските държави ще останат недокоснати от чумата на мултикултурализма...