128

шумци

преди 6 години

Град Прилеп, например, македонски ли е?

127

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 133Виж сега београдски ***, Делчевия род има живи наследници и до ден днешен живеещи в България, ходи и ги питай те македонци ли са или българи, а после ако имаш смелост им кажи, че Никола Делчев/бащата на Гоце Делчев/ не е българин, а митичен македонец :

126

упс...

преди 6 години

Марсианците са "дърво без корен"!!!Днеска ги има - утре ги няма!!!А, след 25 години България ще трябва да подпише нов договор за добросъседство и сътрудничество, но, вече с новия си юго-западен съсед - Албания!

125

Анонимен

преди 6 години

Македонците, дето следваха в България, не са лоши хора. Завършат си и си отиват да работят у дома. Но нямат нищо общо с България. Македонските албанци не са македонци, не ги бъркайте, те не са и албанци. Албанците също не са лоши хора, по-затворени са, консервативни. И с тях нямаме нищо общо. Нека сме си различни и всеки да си цени неговото. Никой българин със здрав разум няма териториални претенции към Македония.

124

до 141

преди 6 години

Никой македонец не живее в България. Най-много да дойде да учи и да използва БГ паспорта. Македонците ни презират.

123

Анонимен

преди 6 години

Македония е етнически чиста държава защото няма бежанци както в БГ.

122

сима

преди 6 години

До Анонимен Познавам македонци, които живеят и работят в София - тук са получили висшето си образование - доктори, икономисти са, уважавани специалисти, които се чувстват добре тук, хубави пари изкарват и си живеят екстра.

121

Анонимен

преди 6 години

А откога сте "македонци" ? Май от 1945 година, а ?

120

Анонимен

преди 6 години

Договорът не е в сила до ратификацията от двата парламента

119

Политически каламбур

преди 6 години

Понастоящем Македония е притисната в ъгъла от Албания и Гърция - рискува да загуби територията си, затова и се хвърля в прегръдките на България. Няма избор и ако иска Македония да запази територията си в сегашните си граници решават да е чрез ЕС в съюзен договор с добронамерената към нея България.

118

майтап

преди 6 години

скоро ще приемете буквата "Ъ" и ставате чисти българи!

117

охох

преди 6 години

слатинските селяните - най-древните българия

116

smej

преди 6 години

Предците на българите са първите земеделци в Европа, заселили се преди 8000 години. А на кончета българите са дошли - Кубер в Македония при теб умнико и Аспарух в Добреджа. Не може човек да е толкова ***.

115

Анонимен

преди 6 години

и двата народа говорят един език, това означава че по някаква причина се е разделило на две!!!??? и затова говорят малко изкривено! сега може би е време да видим кой разделя

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 124Македонците да сакаа да бидат *** до сега е беа. Ама не се - Македонци сме! Зашто Македонците не вадеа Бг пасоши до 2008 година- затоа што Бугариа не беше во ЕУ,сите што извадиа Бг пасоши се во Западна Европа по работа,а не во Бугариа! Не можесш да присилиш неко да биде нешто што не е,тоа не им успеа на турците 500 години

113

Анонимен

преди 6 години

От хилядолетия по тези земи са живяли гърците, а не измислените от Коминтерна македонци.

112

отговор

преди 6 години

До МакедонецДраги друже, най-*** нещо на земята е да се сещаш какво е било преди 50, 100 или преди 1000 години, и това да ти определя днешното поведение. България има балансирана политика със своите си съседи /Турция, Гърция/, защото има своята икономическа изгода от това - търговия, общи проекти, туризъм и т. н. Значи според теб България СПЕЦИАЛНО се сдружила с Гърция против Македония - извинявай, наивно и дълбоко невярно. Ние си гледаме интереса, а вие... вас не ви знам какво искате!

111

Анонимен

преди 6 години

Македонците са живяли по тези земи от хилядолетия, докато българите са дошли на кончетата си от Татаристан преди има няма 1 300 години.

110

Анонимен

преди 6 години

Скопие е по-хубав и по-чист град от София.

109

смех

преди 6 години

Македонците са по-чисти славяни от нас?