22

Помня

преди 6 години

До Казвах ви 17 И аз не вярвам.Българина дупе дава , пари-не.Така ни научиха при соца само да взимаме, и да не даваме.

21

Анонимен

преди 6 години

Щом в Царево от воле вадят 30000 евра представям си какво в "по-бедните" райони!

20

Анонимен

преди 6 години

До nВ други сайтове се съобщава, че "детето" е на възраст от 14 до 18 г. - точно така са го написали, от ... до.Ако родителите са продали апартамент, къща или някой друг скъп имот, нищо чудно да имат у дома толкова пари. Хората често пишат в договора за покупко-продажба данъчната оценка на имота и нея им превеждат по банков път. Останалите пари, за които са се договорили, не рядко предпочитат да ги получат на ръка и не ги внасят. Да ги питаш защо.Но бандюгите не спят, те дебнат.

19

Анонимен

преди 6 години

Този е имал информация кое семейство държи толкова много пари у дома си.

18

Анонимен

преди 6 години

Замислям се дали банките не са закъсали та плашат хората с обири, за да си внасят парите? Не че не е глупаво да се държат толкова пари у дома!

17

Дерсу узала

преди 6 години

Винаги съм се учудвал-откъде знаят тез *** на кого да звънят за кинтите?????Що не ми поискат на мене 55 хилки........................

16

Казвах ви

преди 6 години

Нарочно се пускат такива лъжливи новини!Хората си кътат пари, не са бедни, НО никой не хвърля през терасата спестени пари.Това е лъжа!

15

n

преди 6 години

Всичко е пълна измислица:1. Дете, а да му кажат къде са кинтите и то не 5 - 10 лв. а хилядарки;2 Та неразбрах кой е известил полицията и то на др. ден. ;3 В Бг това не е веднага, а е нещо по бързо от светлината, казвам така защото незнам по бързо от светлината, та го хванали, абсурд;4. абсурда продължава, а и го осъсили на .. Е тук светлината става като жигули пред българското правосъдие. само този факт трябва да говори, че е измислица. не се хабете с ДДС и тн пълна глупопст

14

реалист

преди 6 години

До Беденпонеже не въртиш далавери, като тук в България :) на тази девойка татко й сигурно е някой псевдобизнесмен, който точи ДДС или е изцяло в сивия сектор, щом държи толкова кинти в дюшека :)

13

Знаещ

преди 6 години

В неделя имаше случай с дадени 60 000лв и злато отразен в други сайтове.Защо не го публикувате?Това е рекорд за тази година!

12

Беден

преди 6 години

Какви са тези суми у българите?! На тоя снимката да му се разлепи из цяла България, да се публикува в нета, във вестници и списания - името и какви ги е вършил. Раздайте снимката с историята на всички пенсионери, в училищата. Много смешни присъди - 6 условни, 10 месеца, бля-бля. На ви сега изпечен алоапаш. А тийнейджърката - на психиатър... Спешно! Боже, какви пари имат българите, а уж били бедни. Да се чуди и мае човек откъде ги имат. А аз съм в чужбина от години, за да имам толкова пари. Хм?!

11

откъде

преди 6 години

НЯМА ЛИ НАЙ - СЕТНЕ ДА ПОЧНАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ И ТИЯ "ПРИМЕРНИ" ГРАЖДАНИ С ТАКИВА СУМИ В ДЮШЕЦИТЕ??? ВЕЧЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАМЕ - ВСЯКА ПЕНСИОНЕРКА ИЗЛЕЗЕ ПОЧТИ МИЛИОНЕРКА ПО СЕЛАТА!? АЗ НЕ ПОЗНАВАМ МАЙ ПРИЛИЧНИ ХОРА, КОИТО ДЪРЖАТ ПО 100 000 или 50 000 ЛЕВА В КЪЩИ, А ВИЕ?

10

Анонимен

преди 6 години

и хванаха го за 55 000 и 10 месеца в пандела, от тях ще излежи 6.сигурно не са го хванали за други 2х55 000 и е 110 хилки напред за първото полугодие, или "заплатата" му е към 15 хилки месечно, 2 удара и си живее година.... нормално е като излезе да продължи бизнеса, като няма закони.

9

Анонимен

преди 6 години

До: номер 3Съгласно законите на САЩ, 33 хиляди лева, или 16 500 евро, са крадени пари.Всичко в САЩ минава през банки, всички разплащания над 100 долара в кеш се гледат с подозрение. В супермаркета съм пазарувал с банкнота от 100 на цяло. Еми... развалиха ми я. Не е незаконно. Тоест, позволено е. Ама ме гледат като наркотрафикант. Само да уточня: Действието се развива през 1993 г.Сега вече може и да е забранено - да хвърляш дори 100 долара "през балкона", а не "през банка"!!!

8

ДА

преди 6 години

Преди малко ми звъня един "полицай"!Послушах го малко ,па го отрязах ,а той даже ме скастри,че се държа невъзпитано!Ама се чудя,при тая информация,че има такава схема-от къде се навъдиха толкова балъци,че има още и още ще има!?

7

Иванчо

преди 6 години

Иййй *** сте *** дразните!!!*** дайте и на мене малко бонове, що само на "ало бандити" давате?Найте ли колко спинъри може да ми купи мама с 55 бона, а? Найте ли? Спинъри! Светещи!! Пеещи!!! А???

6

Анонимен

преди 6 години

Е, ясно е, че тези пари са незаконно придобити, заради това не са по сметка в банка. Но има сейфове - там да ги държи. И от сейфовете крадат, но са по-защитени от дюшека и буркана у дома.

5

Анонимен

преди 6 години

кредиторите на измамения си мислят, че е фалирал щото запорирали банковите му сметки и нямало нищо.

4

Неа

преди 6 години

Като няма как да ги декларира ще ги държи вкъщи не ами и в буркани ще ги слага

3

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален човек държи такава голяма сума пари вкъщи...Явно това са пари, придобити чрез незаконна дейност...