24

Цъфналата магнолия

преди 6 години

Войните се решават с едни малки бутончета и оловните войничета, на които *** Балкански иска да си играе, си отиват за 15 минути в условията на съвременна война. То е задължително и да си грамотен, ерудиран, да четеш нормални книги и да ходиш на театър, ама не ви видяхме да се вайкате за ниската култура на нацията. Но стане ли въпрос за задължителна казарма - първи си давате непоисканото и абсурдно мнение. Или сте от военните, които живяха толкова години на хранилка в казармите?

23

Анонимен

преди 6 години

ТРИ месеца е нормално да има някаква форма на военно обучение за всички българи!Може да се въведат и часове в училище един път седмично за обща култура по въпроса !

22

Край

преди 6 години

България трябва да въведе 6м. военно обучение за българските момчета които искат безплатно висше образование. Военното обучение и клетвата трябва да е задължителна за всяко момче което иска да работи държавна служба в България. Не може да си кмет, депутат, министър без да се закълнеш че при война ще браниш Родината.

21

Край

преди 6 години

До всички глуповати противници на наборната служба за всички български момчета.Братчета българчета до 15г. ще живеете в страна в която ще сте МАЛЦИНСТВО. Или ще сте войници или ще сте роби.

20

"-"

преди 6 години

Тези не си научиха урока!Вместо икономическо, добросъседско и културно сътрудничество със съседите си, пак дрънкат оръжие!Следващата война със съседите им ще е последна за тях!Жалко, не са лоши хора, но са твърдоглави до безкрайност!

19

Анонимен

преди 6 години

Този път сме в съюз с Англия, Германия, Америка, Македония и други. Срещу нас са болшевиките. Дано този път не ни "освободят" китайците, че всички русофили - китайцофили?

18

Анонимен

преди 6 години

Откачена работа... Тия да не искат пак да правят проблеми и да ги сриват с бомби?

17

ау

преди 6 години

Заради Македония ли ще ни нападат

16

Анонимен

преди 6 години

сърбите винаги са били копои на руснаците

15

CrossFire

преди 6 години

Те хората още преди 2000 години откриха, че по-добра от професионалната армия няма, но *** Балкански загрява бавно. Мноооого бавно.

14

Митьо

преди 6 години

Те щото всичко им е наред, ами сега и военна служба да връщат. Не си ли взеха поука от Милошевич?

13

До 13

преди 6 години

По-скоро други искат да запалят Балканите с подкрепата си за Косово и Турция. Това е и причината всички стратегически договори за газ, енергетика и т.н да се изместят към Турция, Гърция, Румъния. Сърбите поне се подготвят.

12

Анонимен

преди 6 години

Русия пак ще пали балкалните и пак ще използва Сърбия. Тея сърби не си научиха урока 100 години.

11

Анонимен

преди 6 години

Aко си пребил през животa си поне един еврог е й и *** нa Сорос,не си живял нaпрaзно!

10

шматка

преди 6 години

До 9Точно този брокер не.Благодаря.При него исках да си направя застраховка "Живот".Два часа се опитваха да ме преметнат с разни анекси към полицата.Пълни мошеници

9

шматка

преди 6 години

Не беше ли Холандия която Хитлер превзе за 3ч.Това което ще научат от тези занимания при нужда (не дай боже) се учи в мобилизационните центрове за 2 чЕдно време имахме НВО нека някой да каже какво е научил в тези часове

8

анонимен

преди 6 години

В днешните несигурни времена трябва да се застраховаме. По света хората си застраховат дори домашните любимци. Ако е добър застрахователят ви, при всички случаи вие ще сте направили добра инвестиция и ще получите добра доходност от парите си. Аз съм доволен от БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР.

7

тролочукач

преди 6 години

Усещате ли как руския тролотъпак тотално се е сдухал от боярищника. Освен да пише идиотизми друго не може.

6

Не!

преди 6 години

До xphТези 2/3 дни трябва да са в училище, после си поемаш живота както намериш за добре. Да, Холандия има казарма, май има и Австрия, от там нататък има в Ориента и Северна Кореа... Гледайте напред и не живейте в миналото ;)

5

шматка

преди 6 години

До 4С два три дни най много да научиш кой автобус отива до поделението