149

Мартин Иванов

преди 6 години

Нинова трябваше да пита Борисов защо доказан престъпник и изпечен измамник като Цветан Василев все още не е в затвора, а се разхожда на свобода в Белград и живее луксозно!

148

Свилен

преди 6 години

Нинова вместо да се заяжда с Борисов на тема КТБ да вземе да лобира пред сръбските власти да ектрадират Василев. Крайно време е да иде на съд за престъпленията си.

147

Todor R

преди 6 години

Разбира се, става дума и за фалита на КТБ, което ме подсеща кога ще се задействат тези политици да върнат Василев у нас да отговоря за делата си.

146

Анонимен11

преди 6 години

До Васил,не само по света,а и околните села.

145

Анонимен

преди 6 години

Forbs: Бойко Борисов е името на този премиер - дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър, съвсем в политическите традиции на региона.

144

Иванов

преди 6 години

Всички подобни изказвания са само отклоняване от главната тема за КТБ.

143

До Васил

преди 6 години

"...Б.Борисов наричан често "тиквата" стана световно известен политик.А ти *** си и ще си останеш посредствена лъжкиня и интригантка."Световна известност печелят всякакви-престъпници,***,прос-таци,смешници.Не е нужно да си нормален и свестен гражданин,за да станеш известен.Дори най-често известните са палячовци или престъпници от световна величина. Това,че някой е станал известен, не е атестат за качество.Въобще. Пробвай с друго.И пиши грамотно,че излагаш позицията на шефа си.

142

Анонимен

преди 6 години

"Нинова към Борисов пак: А вие защо не играхте за президент?"И на децата е ясно защо - щеше да се изложи яко, дишащ праха на радев, понеже персонално Борисов никой не би го избрал на мажоритарни избори за нищо.Та предпочете да участва, като заложи на кандидатурата на един пореден бушон.

141

Питащ

преди 6 години

КУРнелийо, а ти кога ще кажеш истината как открадна Техноимпекс, м? Откъде намери милиони да го купиш с две години стаж ? Колко открадна като зам. министър по времето на приватизацията на Костов? Как така от СДсарка стана най-върлата комунистка? С какви пари синчето ти учи във вражеския САЩ? Имаш да отговаряш на много въпроси, а крякаш за отбиване на общественото внимание.

140

НЕ ГО ЖАЛИ, НИНОВА

преди 6 години

ВАСИЛЧО, ЩО НЕ СИ ПИЕШ ПИТИЕТО, ПЛЮСКАШ ФИЛИЯТА С МАС , РИТАШ МАЧЛЕТА С ТИКВОПОДОБНИЯ И ХИЧ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЩА, КОИТО НИТО РАЗБИРАШ, НИТО НЯКОГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ С ТЪПИЯ СИ ГЕРБЕРСКИ МОЗЪК.КОЛКОТО ДО СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ ПОЛИТИК,ОСВЕН СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН БАНДИТ, ДРУГО НЕ Е. "БОЙКО Е *** СИН, НО НАШ *** СИН" КАЗА САЩ ПОСЛАНИКА БАЙЪРЛИ.ТОЧКА ПО ВЪПРОСА СЪС СВЕОТВНО ИЗВЕСТНИЯ ПОЛИТИК.КОГА НИНОВА ОБАЧЕ ЩЕ КАЖЕ ПОЗОРНАТА ИСТИНА ЗА МУТРАТА ПРЕМИЕР???

139

Анонимен

преди 6 години

Престани с твоите игрички, когато, народа гладува!!!

138

Анонимен

преди 6 години

*** : Моето е - обединявай и развивай" ??? Да бе да ! Още когато можеше да обедините държавата вие се отказахте, гербавите ви подадоха ръка за коалиция, но вие *** обединителката "ни обединихте". И до сега друго освен пропаганда и лъжи не сме видели от вашата партия, нищо по-различно от времената на комунизма!

137

Васил

преди 6 години

Бавно и методично Б.Борисов наричан често "тиквата" стана световно известен политик.А ти *** си и ще си останеш посредствена лъжкиня и интригантка.

136

Виждащ

преди 6 години

Нинова изважда кирливите ризи на Борисов, гербаджиите скачат като ощипани, народа все повече обеднява, гледа и си прави изводи за следващите избори.

135

Петко

преди 6 години

Аз даже не харесвам ББ. Ама като помисля какви са алтернативите и ставам поддръжник на Бойко. Просто той е по-малкото зло.

134

гнус

преди 6 години

Тази срамна жена пак се изцепи.

133

Щирлиц

преди 6 години

Другарко Нинова,стига апахте другаря Борисов.Сменете плочата,изтърка се .

132

Умна

преди 6 години

не-Селска ( Градска) Поръчка

131

Проста

преди 6 години

*** - псп - пардон - бсп.

130

Anonimen

преди 6 години

Умна и красива-това е Корнелия.Баце не може да и стъпи на малкия пръст,затова така яростно я напада.Колкото повече БСП увеличава подкрепата си,толкова ББ става по-зъл и нападателен.Страх,страх,страх,ГОЛЯМ СТРАХ!