12

кумчо вълчо

преди 6 години

Чудя се кой от двамата е по-сладък, за да го схрускам

11

Анонимен

преди 6 години

Бах маа му !

10

Losho

преди 6 години

само 4 години ! уау ! Не е успяла да завърши "Петолетката" Винаги съм я смятал за много красива и чаровна жена! Видиш ли такава жена с футболист и веднага ти става ясно що за стока е всъщност.

9

Анонимен

преди 6 години

Сигурно и за предишния е казвала че е принц, пък след 4 години станал просяк.

8

Анонимен

преди 6 години

Някаква се омъжила за някакъв, за който даже не ни е обяснено какъв е. Сигурно ако сватбата не беше в Лос Анджелис нямаше и да и чуем за нея.

7

Пепо

преди 6 години

Едни намират късмета си в БГ, други се уреждат в Америка...да са живи и здрави

6

Доколкото помня

преди 6 години

Когато стана "Мис" беше на 16 или 17 години, но после й отнеха титлата заради предишни нейни голи снимки - това противоречало на правилата.Не е ясно обаче защо толкова младо момиче се е решило да прави такива снимки.Другото интересно нещо около нея, доколкото си спомням, беше това, че преди да стане "Мис България", беше ставала "Мис" в някои населени места, но не и в Бургас, а се казва Бургазлиева. Това тогава ни разсмиваше.Но, каквото било, било.Дано бракът й да е сполучлив и да е щастлива!

5

Анонимен

преди 6 години

Тя и оная певицата Сани беше срещнала принца, ама мина не мина време и почна да се показва маскирана:) Поживем увидим!

4

бай Тъпчо

преди 6 години

Еееее и тоя си взел булка от магазина за втора употреба като мене бе, то като я заведох у нас и тате вика-отде я намери бе сине, пък аз му викам -ами срешнахме са под лампата в началото на парка, пък той-ами таз лампа не светеше ли бе...ама инак туй момче кога не може да заспи ич да не брои офци бе, щото колкото и да брои и те ша свършат ами да брои глупци кат него щото те нивгаж не свършват

3

Антифен

преди 6 години

Какъвто и да го вземеш,накрая все *** ще излезе.И обратното е вярно.

2

Анонимен

преди 6 години

Защо в Лос Анджелис,бе Теди?Цял ден Бойко лъжеше американци,че се връщате в България,а вие го опровергахте.200 000 сте само в Чикаго.Идвате ли си,идвате ли си?Идвате си,ама друг път.

1

Анонимен

преди 6 години

След четири години ще има друго мнение за принца!