16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми разходи се из северна Европа,Холандия,там велосипедистите са на почит и с предимство.

15

Анонимен

преди 6 години

Ястно! Втори път няма да дойде! Надишал се е с балкански щамове!:)))))

14

Анонимен

преди 6 години

"И аз минах през Италия и пътния банкет е асфалтиран с цветен асфалт и е означен и обособен с достатъчна ширина за велосипедисти."Ауу, че интересно... Велосипедисти на международен път? Сподели, къде точно е това в Италия... Тук, човече, не се говори за велоалеи в градовете, а за велосипедист, който кара на международен път и е ШОКИРАН от клаксоните по негов адрес и АДСКИЯ шум...

13

Анонимен

преди 6 години

До !?хахахах да не рекламирам твоя блог?

12

Анонимен

преди 6 години

Много важно, някакъв французин, а за нашите нищо не пишете. Аз пък чета блога на един велосипедист, който ме кефи на макс. gergoff.blog.bg/profile.php

11

!?

преди 6 години

Някой пак се изтропа как било в Тоскана. По правилник и закон единствено магистралите са с ограничение за определени водачи, поради невъзможността да развият минималноизискваната скорост. А това че в България колоездачите нямат бъдеще е видно от голяма част от велоалейте, който се направиха последно време. И аз минах през Италия и пътния банкет е асфалтиран с цветен асфалт и е означен и обособен с достатъчна ширина за велосипедисти.

10

Млък

преди 6 години

Добре дошъл в маймунарника.

9

saki

преди 6 години

Дошъл в страната ,на ядосаните ,страхопъзльовци.

8

Боко Тиквата

преди 6 години

Абе този французин защо прилича на французойка?

7

Ник

преди 6 години

Ехеее, браво на французина. Ако почустваш какво е свободата, по твоя си начин, никой не може да те спре. Поздравления. Пожелавам му лек път !

6

Анонимен

преди 6 години

90 евро не е ли малко за колело, на което ще разчиташ да те закара на няколко хиляди километра. Защо се продават колела за по няколко хиляди лева тогава.

5

Анонимен

преди 6 години

До ПоредниятПсихясал си ти бе *** този човек е видял места където ти никога няма да видиш през целия си живот , само може да завиждаш !!!

4

Анонимен

преди 6 години

Ние като обявим 3то класен еднолентов път за международен и нямаме нормална алтернатива, колоездачите са ни пак виновни. Даже в Украйна и Беларус международните пътища са по-добра категория.

3

Поредният

преди 6 години

психясал/изпаднал/хипи/клошар тръгнал по света от скука и хоп в България медийна звезда! Орден Стара Планина му дайте и при президента направо го викнете! Ама на правилното място е дошъл, някой нафиркан до козирката нашенец или турски зевзек тираджия ще му свети масалцето по "великите" ни пътища и магистрали!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Този Яник, дето "търси свободата", най-сетне при нас я е намерил - къде другаде може свободно да се рее по международен път на колело, при това с ремарке, и никой да не го закача..И аз съм пътувала доста из ЕвропаТА /не с колело, разбира се/ и доста съм гледала колоездачи по пътищата... НО! Само по малките междуселски пътчета /из Тоскана, в Прованс.../ Никога не съм виждала колоездачи като свободни електрони на международен път! Веднага любезно ще ги "свалят" и насочат където може с колело.

1

Киро шарнира

преди 6 години

И стигна до България.....Събуди се една сутрин и колелото му го нямаше....Казаха му да отиде в събота на сливенския пазар и там ще си го откупи от *** български гражданин на добра цена....