70

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтамболов е много спорна историческа личност, прочетете за режима, който налага.------------ По времето ан Стамболов някакви рузки идьоти решили да правят русофилски бунт тука и слизат с едно корабче някъде между варна и Бургас. Селяните от териториалната отбрана обаче ги изловили и строили за разстрел. И тогава онези взели да плачат, аман-заман, милости просим, мъй с вами братушки. Но нашите казали "Ние руски не разбираме" и ги изпотрепали. И те така се приключило с русофил

69

JJIvanov krotko

преди 6 години

ДАже мъртвите които следят всеки с цел обучение до смърта подават че в Србия живеят предимно БЪлгари православни охраняващи специфична увредена в древноста територия и затова имат специфичен сръбски диалект.ЛИнгвисти да знаят че Охридския БЪлгарски диалект се приспособява към региони пострадали от мръсни дъждове от тн Първо Пришествие.това е границата ЩЕркА - КЕрка..

68

СЛава

преди 6 години

Има писмено родословия на всеки гражданин на днешна Македония от Османската империя до днес..Българите са описани перфектно от БЪлгарската православна църква.

67

Вардара протестира

преди 6 години

НЕ Е имало рани между Дунавска БЪлгария и Охридска Македония..Обратно братята ни в МАкедония са обект на жесток терор заради обсебени от дяволи терористи от Запад БЛокирали САнк стефанския мирен договор през 1878 година.Милиони БЪлгари от Македония са тероризирани и асимилирани в окупирани от сърбия и Гърция територии.

66

Анонимен

преди 6 години

мразят и ни псуват яко!не ме интересува,тяхна си работа.обаче предателите управляващи защо на занимават с тях.евала на гърците големи пичове.няма лабово!

65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГрешка, мамата и е..аха, руските комунисти и българскитеим гъзолизачи и помагачи с натиска на сръбския шовинизъм.

64

Анонимен

преди 6 години

С макекантропи, бюрмопитеци и фиромандарталци не трябва да се подписва нищо.

63

До фиромоида

преди 6 години

1. Българите не са толкова черни колкото пропагандата ви ги представя, а и вие не сте толкова бели колкото ви се иска. 2. До 1991 г. Македония е географска област и нищо повече. Да кажеш че в Тракия и Добруджа се говори македонски е все едно да кажеш че в Берлин и Хамбург говорят баварски език, а не немски. Нон-сенс.3. Кои са тези български документи от 13 в. на турски език? Геоглифот от Овче поле?4. Турци има в Североизточна България, а не в Северозападна глупчо..

62

Анонимен

преди 6 години

Вън Русия с гнусните си интриги от Балканите!

61

лошо

преди 6 години

Много е лошо, че САЩ ни притиска да сме в добри отношения със съседите си. Това е много лошо.

60

васал

преди 6 години

Винаги когато САЩ се намешът и ни притискат за нещо то е против нашите интереси,сега с този договор става същото.

59

Анонимен

преди 6 години

Този договор е още един шамар по руско-сръбската подмолна политика на балканите!

58

Анонимен

преди 6 години

Македония щв влезе, щото Сащ го искат. Иначе никога нямаше да влезе. На Сащ им трябва да са в Нато, и там да си разположат базите. Тях не ги интересува местните аборигени какво желаят или не желаят.

57

МАКЕДООООНИСТ КРЕТЕН

преди 6 години

Македония ще влезе в ЕС след Турция. Тоест НИКОГА! Фиромските Бюрмистанци ще има да гледат тъжно и да точат лиги като кучета пред месарница. Щото са много умни.

56

Македонски татароид

преди 6 години

От всички балкански народи най-див, ***, грозен, вулгарен, долен, подъл, нагъл, необразован, нечистоплътен физически и духовно, продажен и предателски е македонският. Антични нечовешки отпадъци са това.

55

Македонски историк

преди 6 години

Най-старата държава на Балканския полуостров е Македония. Създадена е преди 1336 години от българите начело с хан Аспарух.

54

Анонимен

преди 6 години

На последното преброяване македонци в БГ бяха 150 човека-главно старци, които едно време се блажеха с югославски динари и им се разрешаваше да ходят до Скопие с открит лист, за да купуват по поръчка от този и онзи дънки (фармерки), внос от Западна Европа. Правеха нелоши пари тогава. За тяхно съжаление днес са последна дупка на кавала.

53

Българин от Св.Запад

преди 6 години

Баш ми е интересно как така над 150 000 граждани на БЮРМ дойдоха в София с папките с документи- кръщелни от прадядовци, прабаби, ордени от войните, пяха български възрожденски песни, декларации попълваха че се чувстват българи и се клеха във вярност на Майка България... и взеха БГ гражданство. България ли ги накара насила да го направят? България ли им наруши правата и им заличи самосъзнанието? Защо не отидоха в посолствата на Хърватия или на Словения да кандидатстват за тяхно гражданства? Алооо

52

Анонимен

преди 6 години

Интересно как македонците пишат из българските форуми и се разбираме, ако не е на български диалект? А уж македонците тук пишещите на латиница, нямат даже македонска клавиатура

51

Анонимен

преди 6 години

Тук доста провокатори се упражняват