123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 141Изроди, психопати, социопати, нарцисисти да пишат - също! Търсете помощ преди да коморбитирате!

122

НОИ

преди 6 години

Гледам и счетоводители пишат, но явно нямат опит с майчинството.Към момента на излизане в 45 дневен болничен за бременност и раждане, освен че е нужен изискуемият по закон 12 месеца осигурителен стаж, е нужно и да бъде осигурена към настоящия момент.Уволнението/напускането преди това прекъсват осигуряването!

121

Анонимен

преди 6 години

Погледнете я на снимката, всички отклонения, са изписани на лицето и! Не трябва да се позволява на изpоди да раждат, защото раждат изpоди!

120

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 140 Айде още един/а предтавител на парнаджийкия мисловен процес! :)))) Започвам да уважавам Судрука! Не е играл на дребно! Заиграл се е с цели 4-ри тона подкови а не само с 400 кила! А ти си се вкопчил/а за някакъв мобилен 'талафон и някакви си 140 левчета месечно! Ей значи, скъп си на триците и евтин на брашното! Умен народ сме ей! Няма що! :))))))

119

анонимен

преди 6 години

Мария не може да гледа детето с 140лв. на месец , но държи gsm .С кого толкова говори?

118

До Боки Тиквата

преди 6 години

Без силна държавна администрация няма Държава! Нарочно я пиша с голямо Д. Една Държава се познава по заплатите в администрацията. Айде да станеш държавен служител в Канада, САЩ, дори в Турция. През иглени уши ще минеш, ще те проучват ГОДИНИ! Тук всички бягат. Някой млад, образован и с акъл в администрация да сте видели? Бяла лястовица. След година или умира от претоварване или бяга. За 420чисто мерсииии!

117

Анонимен

преди 6 години

О не... В тикволандия е важно да има потоцу, хъбпета и асфалт! Тука дебеловратите продават билетчета, развъртат лотариики, лото, тото и т.н. оставили са всички да се оправят сами. Деца няма да има. Евала, че не е махнала дето! И заем за аборт да беше взела, щеше да се е наревала от мъка, да е върнала заема и да е добре. Сега е важно да сме в ЕС, да сме некви там мизерници, дето да посрещат некви в *** НДК. А наоколо е мизерия. Мизерува народа Тикво! Не гласувах за теб ама и останалите гнилоч!

116

Анонимен

преди 6 години

Тук коментиращите мъже ако сте на война със сигурност първо ще избиете жените и децата при превземането на вражеско населено място. Подобни сте на серийни убийци и социопати.

115

Анонимен

преди 6 години

Ей заради страха да не остнем без работа не си родихме ВТОРо, не трето и четвърто. От страх, че утре ще сме без работа. Е да! Сега сме на по 45, имаме син на 20. Сега поне можем да посрещнем три внучета. Ние гледахме сина си на ръба на мизерията. В далечната тъмна и неясна 1997 че и до днес. Никой да не плюе майката! Не плюйте по българчетата. Истината не е нито черна, нито бяла. Всички сме сиви! истината е някъде там! Дано дето си има късмет! А късмета не са институциите.

114

Анонимен

преди 6 години

До Orka 129Ами като психиатрите/психолозите ни (повечето) са с купени дипломи вместо знания, опит и възможности така ще е! Я да пробват да симулират в една западна държава да видим дали ще успеят?! А има и от къде да взимат пример! На запад ги преглеждат, лекуват, възтановяват и обратно в съда! Мушкат ги в панделата, става им лошо и на място ги лекуват! А у нас - домашен арест, милост и лиготии! Скоро и суджука ще се разболее - на бас!

113

Анонимен

преди 6 години

До Електорат 130Ти пък! Кой чака да го издържа работещото население??! То да беше издръжка като издръжка! На огризките и кучаните издръжка ли му викаш?? Нали според условията за държава от ЕС трябва да имаме сносна социална система за подпомагане на гражданите ни в беда като издръжката би трябвало да е съобразена със жизнения стандарт на страната в която сме! Издържаш ЦУЦУЛАНИТЕ ама вместо да руптаеш навеждаш глава! Но имаш ли шанс да стъпкаш стъпкан - напред!

112

Анонимен

преди 6 години

Каква и е драмата ? Разбирам , като всяки човек има нужда от нормален секс , ами прави го нормално , че и изявления прави - държавата не си е на мястото ... ами като се ч..каш да ти светят ли , или да те учат как да го правиш ,че да не зачерните с "поло... вия" атлет поредното невинно същество . Ако наистина държавата си е намясто - събира ги двамата и работа под надзор , за да осигурят пари на детето , до пълнолетие ...нямало работа ,Велев и Данов търсят ИТ специалисти за 300л

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125Ами като е '***' къде е държавата, къде сме 'ние' не *** за да я подкрепим срещу крадци като шефа и? Аз честно се питам има ли работодатели в България които да не са покварени? Ама човек като чете логичните изводи на някои нашенци започва да не се чуди защо каруцата е винаги пред коня и защо вместо акъл в главите им се търкалят само суджуци!!!

110

Електорат

преди 6 години

До АнонименНе господине. С този матреал други политици няма как да бъдат избрани. Такива си ги заслужаваме. Голямата част от населението ги тресе социализма. Чакат работещите да ги издържат. Като прибавиш и назначените капиталисти, читав човек няма да остане.

109

Orka

преди 6 години

До СтрахотияДе да бе половината. Идивиди за които Андрешко е положителен герой не ги чака добро. Два пъти по-зле за тези, които ще са принудени да им плащат гяволъка. Да я питам тази "питиетата" с колко пари отглеждат техните деца? Като изяждат и изпиват помощите за тях.В казармата един се самообяви за луд преди клетвата и го уволниха. Гледам сега има семейство, деца. Завърши ВМЕИ. Кара кола.Не е луд който яде зелника, а който му го дава!!!!!

108

Анонимен

преди 6 години

България без българи мисията приключена. България е на първо място в света по смъртност на населението с 15,3 промила през 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. Това означава, че България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от световно най-високата ни смъртност. Според официални данни населението в България към юли 2016 г. е 7 144 653 души, но реално са с 2,3 млн. по-малко, т.е. под 5 млн. На този фон всякакви приказки за структурата на населението нямат смисъл.

107

Анонимен

преди 6 години

До байхейс 121По-добре на тази женица от колкото на ЦУЦУЛАНИТЕ и суджука! Защо не намериш начин да разбереш от къде и как се вадят 45 маховика за пускане от ареста а си захапал тази женица??? И какво си се напънал даже твърдиш че я храним с огромната сума от 142 лева месечно?? То че жената си е за лечение е факт! Ама тя е за първия етаж а ти за втория!

106

Анонимен

преди 6 години

Не бързайте да ревете за чуждата мъка... че не се знае кой крив и кой е прав

105

Анонимен

преди 6 години

Жената е маллоумна, шефа и е краддец.Това е проблема.

104

Анонимен

преди 6 години

Не осъзнавате ли,че всяка българка може да изпадне в това положение и интелигентните,пишещи без грешка също ,особено те и че много от тях нямат и няма да имат деца,за да не стигнат до там.