14

Ха

преди 6 години

До ИванАз пък се върнах преди три седмици. От огромен плаж е станал на няколко плажа от падналите свлачища там. Няма стълби, няма и пясък, камо ли да е фин - малки камъни са. Непроходим е и ходят само хора с лодки и круизни корабчета. Статията е изключително глупаво написана и неточна. Плажа си има своята красота, но като четеш статията ще си мислиш съвсем други неща, а реалността е различна....

13

Иван

преди 6 години

До Анонимен Егремни си е там. Просто стълбите са разрушени от земетресенито преди няколко години. Сега се стига само с по вода. Вчера се върнах от Лефкада. Плажа Егремни е невероятен.

12

Така го разбирам

преди 6 години

Прекрасно Място видимо недостигът на Български Мутри го е лишил от презастрояване и ограбване. Как е възможно това????

11

Бг олигарх

преди 6 години

Много е готино,обаче с тия 45 лв в джоба се чудя на кое от тези места да отида..

10

Анонимен

преди 6 години

Потърсете в тубата Caneel Bay Resort намиращ се на остров St.John, American Virgin Islands Е това са плажове ;)

9

mda

преди 6 години

Потвърждавам за Бора Бора. Плажовете там са "неземни". Сватбената ни церемония беше на метри от там. Горещо препоръчвам за всички авантюристи.

8

Анонимен

преди 6 години

Плажът Егремини на о.Левкада не съществува от няколко години. Бъдете по-точни все пак, вместо да ни цакате с топла бира (стари новини).

7

Анонимен

преди 6 години

България не я видях на снимките нещо. А да, ние нямаме вече плажове, а само бетонни развалини.

6

Егремни

преди 6 години

Лесно се прави copy-paste, при това на статии от преди години...Егремни в Гърция - какви стъпала, какви 5 лева???След земетресение, преди няколко години, плажа беше разрушен, както и стъпалата. Към момента е достъпен само по вода!!!!

5

Алооо Авторааа

преди 6 години

Северния плаж на синеморец отдавна има чадъри и концесионер който е наслагал навсякъде чадъри...пясъка е едър и пълен с всякакви кактуси и храсти..ако този плаж е в топ 10 аз съм трамваи

4

турист

преди 6 години

За мен е важно да отсядам на места, където няма интегрирани от роми, българи-кючекчии. Останалото е технически подробности.

3

Егремни

преди 6 години

Няма такъв плаж Егремни вече. Супер е зле статията

2

nina

преди 6 години

Диани Бийч, Момбаса, Кения. Пясък бял и ситен като брашно. Сини и топли води на Индийския океан и сянка от кокосовите палми. Една от най-красивите плажни ивици.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, поредната фейк нюз, платена от българската мутро-олигархия.Кой нормален човек ходи на море в БГ, след като Гърция и Турция са на един ... място.