15

сминдух енд чесън

преди 6 години

Сензациите са факт,Неймар в ПСЖ,а Левски с Митов победи снощи.

14

Анонимен

преди 6 години

КАК ЕДИН КЛУБ ПРЕД ФАЛИТ СЕГА ХАРЧИ МИЛИОНИ ЗА ТРЕНЬОРИ И ФУТБОЛИСТИ КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ КОЙ Е СОБСТВЕНИК ,КОЙ ДАВА И ОТ КЪДЕ ПАРИ /наркотици,трафик или пронституция/С КАКВИ ПАРИ РУСЕВ КУПИ АКЦИИТЕ

13

Пазарджиклия

преди 6 години

Това е най-слабият треньор в историята на футбола.Факт!

12

...

преди 6 години

Значи навремето баба ми от село казваше следното: На папуняка задните части му миришели, но той си местел гнездото мислейки, че е от мястото! Та и сегашната история с Левски е същата! Може колкото си искате треньори да смените, пак ще е тая!

11

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

До До доц.д-р чоко бокоа ти си завидно *** и потресаващо неграмотен. да не си депутат от ГЕРБ.

10

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

а ти си завидно *** и потресаващо неграмотен. да не си депутат от ГЕРБ.

9

До доц.д-р чоко боко

преди 6 години

Другарю Доцент, Вие сте левскар, колкото и доцент ...... По скоро се някой залюхан фен от Централния Селски Клуб на съвеЦката Армия, или по-скоро на това което остана от него ... !!!

8

с. Подуяне

преди 6 години

Харесаха ли му панелките из село Подуяне?

7

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

за да пресека спекулациите, левскар съм от над 30 г. при сегашните условия, от БФС през ДЮШ-овете и регионалните групи, ако ще и моуриньо да дойде с технически директор зидан, хаусът и бардакът ще са си все същите. приятен ден.

6

до 5

преди 6 години

То не е въпроса за козирките,(тва ясно) ами, че Левски си стана селско отборче, след като едвам бие Лаптопа, и то на Герена.Те щом не могат да бият Витоша с 5-6 на нула...

5

До Анонимен

преди 6 години

Козирките ще почакат. Важното е отборът да тръгне по верния път и заеме полагащото му се място в българското първенство. А иначе имаше едно отборче дето фалира защото купуваше скъпи и грачи, а не можеше да си плаща дълговете. Сега се опитват да го легитимират, ама в Европа не го признават .... !!!

4

Анонимен

преди 6 години

Значи, козирки не може да се правят, но големи заплати ще има в Левски за тренери и играчи. Е, лошо нема. Аврам няма да дойде за 50 хил.евра тука на месец.

3

Анонимен

преди 6 години

Подуенска дрога, дали ще е Литекс, ЦСКА или ЦСКА с тире, на вас ви го слагат всеки път.

2

Лесен чорбар

преди 6 години

Виж, чорбарЮ, вместо да злобееш, няма да е лошо да си пиеш хаповете, заедно с другите хиляди "фенове", които си мислят, че Литекс е ЦСКА. Не, Литекс не е ЦСКА.

1

Лесни София

преди 6 години

To и Жозе Моуриньо да доведат пак ще си останат вечните срамни ***.