Да се порадват още година, две. От 2019 като сложат визи за британците може би ще осъзнаят че не става и *** за зеле от тях.
До БъзСтава дума за оплакванията от българи, но за чужденците не беше забранено.В Щерн един германски курортист беше написал - НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ДЕН В МОЯ ЖИВОТ - НАПУСКАМ БЪЛГАРИЯ!
До WTF 7 Аааа, не си прав.Я виж че на Бузлуджа се ходи само за кебапчета и бира. Идеята отиде на кино.
До Бъз 2 Прав си приятел.И ако някой се оплачеше : А де ! А де! Концлагер.Протестите и оплакванията забранени.Границите заключени.У бре , живот ли бе да го опишеш?
Качество и "хотелиери" в БГ.Че то има ли какво да му се свали още?Тези масови общежития с гъол са доста далеч от думата хотел.Трябва да ги има все пак ,просто да не се очаква кои знае какво,но и всеки платил 1/5 от цената си го знае.Като искаш Хилтън Хаваи ходиш в Хилтън Хаваи!Като искаш пиене ,плаж и оргии ходиш в Слънчев Бряг.
Затова не ходя на море изобщо. Планината е друг свят и там трудно можеш да срещнеш средностатистическия чалгар с чантичка, който търси кебапи и пепелник.
Хотелиерите за пореден път изумяват с идио**зма си. Днес да има пък до година майнаTа му. Тези хора не осъзнават че с интернета вече всеки може да намери информация за състоянието и отношението на персонала за повечето хотели, и после се чудят що няма Ора. И на края Ангелкова пак ще извърти нещата и ще се окаже че имало ръст на туризма, нищо че този ръст ще бъде заради нискотарафните компании към София.
Ама Ангелкова каза че сме готови за туристическия сезон. Това да почиваш в кавички на нашето мазутно Черноморие си е направо survivor за мазохисти.
има хотели и заведения в които винаги има свободни места.умен човек веднага ще се досети защо.може да се проверяват отзивите на посетители ,винаги са от полза.
Разредения алкохол така и трябва да бъде. И без това компаниите си продават продукти със занижено качество в България, защо не и България да им го връща. И само платено здравеопазване за чужденци. Защо да им излиза евтино нещо за което техните страни плащат повече.
Хотелиери свалят качеството с напредването на сезона