26

Анонимен

преди 6 години

И ние също сме на Евксиноград. Демокрация е! Свършиха привилегиите на социализЪма. Сега и ние ще летуваме на Евксиноград, наред с депутати, министри, разни вождове, патриоти, мафиоти и т.п. Най-после сме равни, след 45-години неравенство във ведомствени почивни станции за по 20 дни за по 40-50 лева. Сега и ние вадим по 700 лв. на ден. Равенство, баджанак! Кой какво е заработил, а те са заработили с неуморен честен труд за народното благо!

25

Какво

преди 6 години

сте се разревали,като вдовици за ... бе *** нещастни???Преди и след избори все една и съща песен пеете,а на изборите пак за тях гласувате!?!?!?Е,носете си кръста тогава и на следващите избори пак за тях гласувайте,и дано най-после научите тази приказка,че не е луд този,който яде 100 зелника,а този,който му ги дава?!?!?!Те не се умориха да ви лъжат, заплашват,убеждават,увещават за ползата от гласуването!?!?!?Вие им вярвате или страхувате, и гласувате за тях,тогава защо се оплаквате?!?!?!

24

venix

преди 6 години

само снайпери ви оправят вас, изедници нагли! ама споко... тя народната любов ви дебне...

23

venix

преди 6 години

700 лева на вечер!!! НАГЛИ, ДОЛНИ БЕЗСРАМНИЦИ!!! има хора, които работят за тия пари месеци!!! НАГЛА ***!!!

22

Пещерняк

преди 6 години

Имаше един човек, който ви остави милиарди в хазната и за благодарност му организирахте вувозели пред офиса 500 и незнам си колко дни, върнахте си мутрата и сега не смеете да кажете гък. Е на такъв народ му викам будала...

21

Ахтопол

преди 6 години

Който не презира тези, които "избираме да ни управляват", е истински ***.

20

vitoshaword

преди 6 години

Потърсете Кралицата на краставиците - смислен роман за лятото, свободен онлайн.

19

Анонимен

преди 6 години

Аферим , Машаала е това е живот с капела.. Будалите да бегат в САЩ и Лондон

18

Анонимен

преди 6 години

ЦАР ФЕРДИНАНД Е БЕСЕН, КАТО ГЛЕДА ОТ ГОРЕ КАК РАЗНИ *** СЕ РАЗПОРЕЖДАТ В ЛЮБИМИЯ МУ ДВОРЕЦ.

17

Анонимен

преди 6 години

Вие ако ревете за 10 - 20к на официалните лица на България. ..жалНа ни майка , ако имаме военен конфликт. Когато вие почнете да се отказвате от заплата за сметка на бедни семейства или инвалиди ...Тогава давайте морал за тях :)) Сега ми звучи популистко и смешно.

16

Анонимен

преди 6 години

Аферим машала.Доживяхме и Боико да го видим в отпукс.Много са изморени всички около 400 търтея който ги храним целият народ.Нека един път напишат къде почиват пенсионерите или хората който живеят с минималната заплата.Нека ви кажа в панелките,или късметлийте които имат село правят консерви,че да и е по лесно през зимата.

15

1453

преди 6 години

"Той и Радев плащат по 700 лв. на вечер за "Слънчевото бунгало"Не знаех че спят в едно бунгало

14

SS

преди 6 години

Дано "починат" добре !!!

13

след като

преди 6 години

си призна Банкянския,че неприиятно били изненадани,когато южен станал турски поток-сега има причина да се разтовари! Те и другите любимци на народа много се умориха от работа из министерства,агенции и парламент.Нали усещате в какъв икономически възход сме,със завиден жиз. стандарт и невероятен международен престиж.Нека отмарят-изтощени са и много стресирани.

12

сокче

преди 6 години

До Анонимен 10Трябва да се откажат защото не им се полага,това с личните резиденции и станции е прищявка на Тодор Живков но тогава БГ е била богата държава ,а сега е бедна следователно тази инфраструктура трябва да се използва за нормален туризъм ,а не от някакви меко казано сатрапи,мутри и корумпирани!

11

DreamTheater

преди 6 години

Президентът и Премиера не би трябвало да плащат.Те са държавни мъже.

10

Анонимен

преди 6 години

До фактИ защо да се отказват бе?!?! Ти да не би да си се отказал от единия си телевизор. Или си се отказал от смартфона си, или от едната от двете си коли ли бе, льольо. Тия популистки лозунги, ги издигай пред червените старци на Бузлуджа.

9

Чиновник

преди 6 години

На такъв *** и злобен народ, такива политици. Даже ви е малко! Радвайте, че минавате тънко.

8

факт

преди 6 години

Защо политиците и МВР не се отказаха от нито една придобивка в най-корумпираната и бедна държава,защото са най големите биклици и ута.йка на обществото?

7

Анонимен

преди 6 години

Нищо кой знае какво, не е тоя плаж. Просто е изолиран с цени, за да може да почиват известни хора далеч от папараци и досадници. Както си е в цял свят. Тея пари реално те няма да ги платят.