34

марги

преди 6 години

До ГражданинОставила била! С чужда пита помен! Тия пари бяха на всички нас, така че не виждам приноса и!

33

Анонимен

преди 6 години

Прав беше Тато като каза че това което те са построили за 50 години сегашните управляващи няма да могат да боядисат за толкова време Не ви ли омръзна да ви управляват бездарници

32

Гражданин

преди 6 години

За последните 27г. помня разрухата на военно промишления ни компекс, здравеопазване, образование, индустрия, а съм само на 37г.Излиза, че помня повече разруха, отколкото съзидание. Дори и магистралите на ББ са по- малко от преди като км.

31

Гражданин

преди 6 години

Каквато и да е била тя остави два големи символа след себе си НДК и Асамблея знаме *** мира. Дайте пример за някой друг през последните 27г. да е направил толкова?

30

Анонимен

преди 6 години

Символи и тайни на гърба на смазания от нищета българин! Хубаво е ,че това няма да се върне! Никога повече толитаризъм!

29

читател

преди 6 години

Какви символи, какви тайни!Абсолютно кухата престолонаследничка беше тоталто изкудкудякала.Като започнеше едно изречение, до края му забравяше с какво е започнала.Всички придворни "учени" начело с дядо Фол, подклаждаха лудите и идеи, защото така имаше голямо папу.Куп хрантутници пърхаха наоколо.И тук сред коментиращите е пълно с кухи глави.Като почина (а преди това прави тежка автокатастрофа, с усложнения след това) най-големите блюдолизци кръстиха шуменския музей "Л.Живкова"....

28

страшничко е!

преди 6 години

Който се занимава с окултизъм, разни медитации, проникване в света на бесовете, бива обсебен и става слуга на Сатаната! Е, ако мислите че този път е добър, следвайте го! От това почина Людмила! Всичко беше тайнствено, самата тя е изпадала в несвяст(според приближените и), не е била на себе си....Общуването с дявола е гибелно....

27

Анонимен

преди 6 години

Малко по-рано четох същата статия (с почти същия текст) в "24 часа", но сега видях, че там статията била от "168 часа"... В крайна сметка кой от кого копира? В статията в "24 часа" поне има повече снимки и се вижда за кои "тайни" символи се говори.

26

Анонимен

преди 6 години

ндк крие злоупотреби сега.на мнного кинти.

25

Чудо

преди 6 години

Статия чудо, само се чудя драскача на колко джойнта е че е много очевадно само яко напушен може да сътвори такова нещо. Ще има ли втора серия?

24

Анонимен

преди 6 години

Някой бил казал,че около и по повод на картините и скулптурите се приказват най-много глупости и простотии...А иначе- трябва да се съборят Народното събрание,Царя пред него,бившия Партиен дом,Столичното кметство,паметниците на Бузлуджа Шипка и Съветската армия,всички жилищни сгради и пътища ,всички жици по електрификацията на ж.п.транспорта, ж.п.линията Перник-Волуяк, Прохода на републиката- все ком. и руски символи.Даваме ги на ББ и Домусчиев- пардонт- Свинаров - и те си знаят работата!

23

АМИ КРИЕ , ДАААА....

преди 6 години

Вградени стерелезирани ла""а , в буркан от Тато......ЗА "БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ"!ЖИВИ....."КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЛИКВИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

марги

преди 6 години

До шматкаА Людмила почина от окултните си занимания!

21

шматка

преди 6 години

Наистина.От какво почина Людмила

20

марги

преди 6 години

До АтилаАма не само на ГЕРБ и шефовете му! Това езическо капище, е капката отрова в дълбоко християнския дух на нашия град, и може да му навреди! Вижте до къде е стигнала Индия с нейните сатанински йогйиски практики и преклонение на злото.

19

Ala_Bala

преди 6 години

Ако Людмила, беше имала имала щастието да поживее още едно десетилетие, днес България нямаше да е на това дередже: разбягало се население, управлявана от мутри и простаци. Тя прилича на майка си. Колкото до символите, еднокнижници мъчно ще ги разберат.

18

богомилът

преди 6 години

ДО КРИТИКУВАЩИТЕ - Не се притеснявайте, вашите хора, безмозъчните и бездуховни простаци, ще махнат всичко българско и стойностно и ще напълнят НДК с *** и безсмислени *** простотии!!! За да усвоят парите......

17

Анонимен

преди 6 години

Златко, момче златно, от къде ги преписа тези глупости? Соларни култове, тайни символи ... това от вестник ШОК ли го намери?

16

Хаменей

преди 6 години

Символи?! Само в скулптори и пана? Най- важното е всичко да е кодирано в архитектурата на кградата и главните символи да са там! Но никой не разбира от архитектура и е ням по този въпрос!

15

Анонимен

преди 6 години

Сегашните нали могат само да рушат. Да викат Евгени багера и да го бутат, това е сътворено от предишните.