21

КАЗВАМ ТИ ДЪЩЕ, СЕЩА

преди 6 години

КОРЕЯ МОЖЕ ДА ИСКА МНОГО РАБОТИ, АМА КИТАЙ НЕ ДАВА.СКРЪЦНАХА СЪС ЗЪБИ НА САЩ И НАПРАВИХА ВОЕНЕН ПАРАД.

20

Боби

преди 6 години

До Анонимен 26Освен ако Американците не открият ново ракетно гориво на порядък по-мощно от сега съществуващите(малко вероятно) ФИЗИКАТА ПОКАЗВА ВЪПРОСНИЯ ПРЪСТ на всички мечтатели като теб

19

Анонимен

преди 6 години

Ракети могат да бъдат свалени и ще бъдат свалени. Нещата са много по напреднали от колкото се показва. Съвсем скоро Сащ ще свали някоя от постоянно излитащите ракети и ще покаже среден пръст на приматаа. Когато на Япония и писне ..Това ще стане.

18

Боби

преди 6 години

До Анонимен 22Анонимни ИЗЛАГАШ СЕ прочети преди да пишеш подобни коменариДвигатели за летящи нещаИзискват въздухДвигател с вътрешно горене въртящ перкаКласически турбо реактивен двигател(с варианти турбовален(хеликоптери) Турбовитлов, двуконтурен (за самолети)Правопоточен двигател(вариация пулсиращ двигател)Не изискващи въздухтечно горивен ракетен двигател(окислител и гориво)Твърдо горивен ракетен двигателЙонен двигател(вариант плазмен)Слънчево платно(работи с светлина от слънцето)

17

Анонимен

преди 6 години

Запада трепери. Руските ракети не могат да бъдат спрени и те го знаят това и се крият като мишоци.

16

Боби

преди 6 години

До Я някой дa обясниНа теория ПРО може да свали ракетата на Ким - На практика не можеЗАЩО?При насрещен(Класическа ситуация) прехват бойната глава се движи с 1000км/ч а кинетичния прехващач примерно 2000км/ч скоростта при прехвата е 2000+1000=3000км/чПри прехват в догонСкоростта е 2000-1000=1000км/ч и силата на удара е многократно по-слаба. до толкова по-слаба че дори да не успее да навреди на ракетата. А Кинетичния прехващач не носи взрив

15

Анонимен

преди 6 години

До БобиИ как ще лети като нема въздох бе ти луд ли си

14

Боби

преди 6 години

До Анонимен 18Я вземи научи БАЗОВИТЕ НЕЩА ЗА ПРО ЧЕ МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ Патриот Пак-2 ползва стандартна ракета може да поразява на теория от 0.5 до 30 км балистични целиПАК-3 от 20-25 до 200км - ЗАЩО от 20-25км нагоре? ЗАЩОТО ТАМ НЯМА РЕАЛНО ВЪЗДУХ и кинетичния прехващач вече може да маневрира по всяка една от осите Х,У и Z с помощта на насочени ракетни импулси. Целта е да се сблъска с противниковата бойна глава на балистична ракета.

13

Анонимен

преди 6 години

Още не са показали оная дето бие над 20 км. във височина.

12

Боби

преди 6 години

До Анонимен 5Алмаз Антей разработи за ЮКорея ЗРК комплекс (нещо си на корейски) с обсег 100км и стрелящ по дузина цели едновременно.На базата на този комплекс две години по-късно Рашките създадоха С-350 който е по-лека версия на С-400 като няма възможност да стреля по ВИП цели на 400+ километра като Ауакси или да действа като ПРО системаИ двата комплекса имат само по един вид ракета, но тя е тип стреляй и забрави със собствена активна глава за самонасочване

11

Боби

преди 6 години

До Мислете 14ЮКорея с изключение на тежки ПВО, кораби и изтребители всичко останало си го произвежда. Мога да кажа че в момента Черната Пантера К-2 танк е един от най-скъпите в света но каквото се сетите като екстра това са сложили Корейците. Имат БМП която не отстъпва по защита на Американските Брадли, но невероятно може да плува което е огромен успех за корейците. И последно имат собствена разработка на Самоходна Арт установка. Така че ЮКорея влага в собствения си ВПК от тази криза.

10

Мислете

преди 6 години

Виждате ли че САЩ имат нужда от Севера,Юга сега харчи милиарди за оръжие от САЩ а ако нямаше напрещежение и имаше мир?нямаше да има покупки на оръжия.

9

Анонимен

преди 6 години

Южнокорейците с изключение на управляващата корпоративна класа която ги използва за роби живеят в пълна мизерия. За това някой от тях поемат риска да прекосят границата и да бягат на север, или дори през морето в Китай. Това за глупости и бвп-та са пълни измишльотини и нямат нищо общо с реалността.

8

Анонимен

преди 6 години

Сега пак ще има война и хамериканците отново ще станат за смях хахахахаха

7

Анонимен

преди 6 години

Китай се провали тотално в опитите си да спре програмите на приятеля си Ким Чен Ун. Сега идва ред на продължението на китайската дипломация с други американски средства.

6

Анонимен

преди 6 години

Смешно е как хората още си представят, че Китай ще застане на страната който и да е срещу САЩ :)

5

Анонимен

преди 6 години

До 4За тези които са рожби на модерното българско образование да го кажем така. Изминала е 998 км на височина 3725. Така гръбначния ти мозък може ли да го разбере?

4

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея трябваше да вземе С400. Нямаше да и свършат никаква работа, но можеше да ги ползва поне за музейни експонати в Сеул.

3

Анонимен

преди 6 години

Прелетяла е общо 998 километра, като междувременно се е издигнала на 3725 километра височина..... Вие измислихте нова математика....

2

Анонимен

преди 6 години

Защото не могат да понесат, че съседката им (почти същия народ са, разликата е в няколко поколения), имат 100 пъти по-голямо БВП, произвеждат за целия свят и всички им се радват, сега ще насочат ядрените си оръжия към тях...