126

stamo

преди 6 години

Gluposti na turkala- Prosto Vasko nedooceni pravilno igrata v koyato se zaburka - ne preceni 4e 4i4kovcite koito mu dadoxa vsi4ko sa vsushtnost novoizlupeni mafioti obu4eni v KGB i podceni tiaxnata jestokost -za tiax mladostta mu ili tazi na drugite `mom4eta` niamashe nikakvo zna4enie-vajno beshe da se razpredeli BG mejdu svoi xora !!!!! A te ot svoya strana nadcenixa negovata jestokost- toi se okaza nepriemlivo 4ove4en za zada4ite si ,a otgore na tova i s predpo4itania kum CDC (kakvoto i da be)

125

Bat vanko

преди 6 години

Sestam se edno nesto kak samo mu xaresva na slavi trifonov da pokazva svoite kontakti s tezi prestapnizi. Deto vikat selska chest ili Purko no nasemo.

124

генерал Гоцев педала

преди 6 години

васил беше тъпо Дружбенско *** и затова го утрепаха. Всички пари заработени от тях са мръсни: наркотици, кражби всякакви, изнудвания, рекетиране на всички от дребни бандити до бизнесмени, проституция, ембарго и д-р. Но момчето започна да бърка много на дълбоко в кацата и затова си получи заслуженото, *** абсолютен

123

Анонимен

преди 6 години

Толкова силно написана (преписана) статия та чак се разплаках. Бедно момче от кюстендил с трудно събрани пари от рекет, изнудване и наркотици иска да си отвори една скромна банкичка да си покрие социалният минимум дет се вика, а насреща му зли банкери му разбиват детските мечти. Сълзи роних и още не мога да се спра каква тъжна история ... дано и за Боко Тиквунев Великолепни един ден да напишат такава история

122

Анонимен

преди 6 години

Всички мутри и свързаните с тях, трябваше да бъдат натикани в затвора. За рекет, трябваше да е 30 години присъдата. Гръмнаха 1000 човека, което и нещо. От тези за гърмене имаше поне 20 000.

121

ЖИ

преди 6 години

До Анонимен 140Да речем, чеи си вярваш. Ти какво очакваше ? Да седне до теб и да ти разкаже, за престъпления си в дребни детайли ли ? Че нали после, ще трябва да те закопае някъде, защото иначе него ще закопаят.

120

Анонимен

преди 6 години

Васил не познавам но Жоро го познавах лично.Мога да го опиша като Арогантен побойник и с много добро сърце за всички които го уважават и почитат.Беше толкова ларш че ако беше жив може би щеше да е фалирал в днешно време.1 стотинка нямаше от незаконен бизнес . Само Укриваше данъци но кой не го правеше по това време.Всичко му бе от брат си.Взимаше редовно Кокаин когато е на купон и черпеше всички останали.Покрай него опитах от всичко а бях просто управител на негово заведение в Слънчака.

119

Анонимен

преди 6 години

Те бяха по добри от сегашните управници дето откраднаха всичко на чело на крадливото племе ПРЕМИЕРА.Заради тях Българите в чужбина са повече сега от колкото в България.

118

Плебс Плебенсон

преди 6 години

Защо си мисля постоянно за партията столетница ?

117

Работник

преди 6 години

Защо ме занимавате с бандити ?

116

До 132

преди 6 години

Аааа, колега, недей да боравиш с полуистини.Още през 90-те години се говореше, че не са крали само ДВАМАминистър-председатели - Филип Димитров и Жан Виденов.Друга бира са онези около тях.

115

Анонимен

преди 6 години

Васил както го назначиха,така и го уволниха.Не беше злобар, даже беше леко комичен с големия размер костюми които носеше,с момчешкото лице и дългата коса.Той трябваше да се досети че го използват за бушон, който задължително гори,но цялата тази какафония го заблуди,че е някакъв фактор.

114

Дръндю

преди 6 години

А бе, вие ги изкарахте национални герои тия мутри крадливи и престъпни!!! Мамицата им крастава ...калашник за тях! Колко майки са разплакали!

113

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаЖан Виденов си остава единственият премиер, който не е крал и не се е облагодетелствал. Просто не беше никак удобен за някои, не слушаше новите ни господари, не желаеше да им играе по св.рката и му спретнаха цветна, мирна революцийка, за да го смъкнат и издигнат протежето си, което продаде държавата са дребни стотинки. По-криминална приватизация едва ли е имало някога някъде...

112

До Дедо Ташунко

преди 6 години

Давам ти Жокер,за да ти помогне,докато размишлявашПо времето на Васил Илиев *** в онзи район много внимаваха, свиваше им юздите.На други хора пък просто помагаше, когато се оказваха в безизходица. Говоря за обикновени, смазани от обстоятелствата хорица.Чети Марио Пузо. И на други места по света се е случвало същото.

111

До Дедо Ташунко

преди 6 години

Загряваш като албански реотан.Помисли върху думата "престъпници".Борчетата от 90-те години не бяха еднакви. Дори тези двама братя, за които говорим, също не са еднакви. Но даже и по-младият от тях не е такова същество, каквото го описват, за да скалъпят продаваеми четива.Ако въпросът наистина те интересува, поразпитай в Кюстендил.После поразсъждавай, защо народът героизира някои силоваци?Ами защото някои институции не си вършат работата и се случва друг да им я поеме и да я върши добре!

110

дедо Ташунко

преди 6 години

До номер 127, анонимен. Виж какво, моето момченце. България е на това дередже, защото такива ***.от.че.та като теб си позволяват да дават оценки! Всеки си има свое мнение, аз на престъпници като братята Илиеви не се възхищавам. А сега троши глава нанякъде, дол.на т.вар!

109

Дзъ

преди 6 години

сега не разбрах трябва ли да се просълзявам или да даря някой лев за бъдещия паметник??? ... щото то и братя Галеви и те са заслужили паметник. Статията навява на мисълта, колко по-пичове са били б о р ц и т е през 90те в сравнение с м у т р и т е в костюми в днешни дни... вЕрно да си поревеш

108

Анонимен

преди 6 години

До дедо ТашункоПрост си като албански кец.малко знаеш за това момче, което наистина са смятали да използват като мутра, но не са преценили правилно човека.Съдиш за него според разни кифленски писания и според брътвежите на други кифли, въздишали по брат му.

107

дедо Ташунко

преди 6 години

На всички тези ку.че.та - ку.чеш.ка смърт! Всички са от един дол - дренки! имал един гардероб с пари? Защо тези, които блъскат от сутрин до вечер цял живот нямат нищо, а борчетата натрупаха състояния за по няколко седмици? "Героите "от първото десетилетие на прехода са като "героите" 1925-26 година в Чикаго. Не ми ги хвалете и престанете да им се възхищавате. Те получиха, каквото заслужават. Амин! И нека споменът за тях бързо потъне в забрава...