24

Анонимен

преди 6 години

И ако имаме нужда всички от разпускане в семейството, морето не е ли един от най-добрите варианти ? Не действа ли антистресово морето и за плуване, като спорт и за разхлаждане и за забравяне на всичко остнало? И двегодишната ми щерка ревеше, като си тръгвахме миналата година за морето, ни фейсбук знае, нито социален статус, нито средна класа, просто ни е хубаво и на възрастни и на деца. Но авторът не мисли елементарно, като нас елементарните :)

23

Анонимен

преди 6 години

На този професор и на жена му май са им пръснали семерингите на някой плаж. На жена му сто процента й е допаднало, ама професорът нещо кисел седи. Дали да не отиде пак да пробва. Вторият път може да му подквасят отпадните продукти по-добре. И да кротне. Толкова високопарно поднесена мозъчна полюция не бях чел скоро.

22

Феликс

преди 6 години

Що за мизантропски писания?! Морето си е море .. със и без чадъри ,шезлонзи и т.н.Имам чувството,че жената на тоя професор ну е кръшкала на морето... даже май си я спомням ;)

21

Анонимен

преди 6 години

Скапана държава - скапани курорти! В Турция е много по-добре!

20

Анонимен

преди 6 години

Щом Ивайло Дичев може да е професор аз съм космонавт. Наистина трябва дарба да се напишат толкова безсмислени неща накуп.

19

маркиз Дьо ла Панкур

преди 6 години

до Анонимен #11Prendre garde , да не прибавиш и ти принос към фамилията ми !

18

Реалист

преди 6 години

Някой намери ли поне едно вярно нещо в написаното за DW? Аз не намерих, всичко е лъжа.

17

Така

преди 6 години

Нали знаеш че търсенето определя цената, каква е логиката ако всички чадъри и шезлонги са заети да свалят цената ?

16

Жоро

преди 6 години

доста глупава статия :)

15

Анонимен

преди 6 години

Средна класа !!?? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

14

Н.Петров

преди 6 години

Е, все някой ще трябва да им брои парите и най-добре е броящите да са голи...

13

Анонимен

преди 6 години

Да, на море се ходи по задължение, защото било обществена норма .... Абе пич, отпусни се и се наслаждавай на живота повече.

12

mda

преди 6 години

добре че е Дойчето велето за статийка, че иначе...

11

Анонимен

преди 6 години

До маркиз Дьо ла ПанкурОревоар, Сир!Може би се питате какъв е тази зловеща тишина?- товна ебаскервилскта риба.

10

маркиз Дьо ла Панкур

преди 6 години

Пореден отчаян опит ( с гръмка словесна баластра ) за закърпване реномето на нашето лай...морие !

9

Анонимен

преди 6 години

има много красиви места в България.ходете докато не са им набили колчетата и опънали бодливата тел

8

ШИБАН РЕАЛИСТ 2

преди 6 години

... Лично съм виждал в поне три курорта как мръсотиите на хотелите се изливат от тръби , точно до плажа.......... Но няма как... Това са 'МУТРИТЕ" ... "ДЪРЖАВАТА" е тяхна... И никой нищо НЕ може да им каже !!! .............. Ами чадърите и шезлонгите ?!?! ........ На базата на КАКВО ПО - ТОЧНО ще им давам 20 - 25 лева ?!?! ... А тия , дори едно кафе с минерална вода НЕ дават ! ... Затова ... ОТВОРИХА МАКАЗА ... Бяло море е супер близо ! КОРЕКТНИ И КУЛТУРНИ ХОРА И ПОВЕДЕНИЕ !!! ....

7

Fake News

преди 6 години

Както винаги DW лъже!

6

ШИБАН РЕАЛИСТ

преди 6 години

Българското море ли ...... ?!?! Че то има ли вече ... такова ?!?! Вече НЕ Е ли ... "НАТОВСКОТО" МОРЕ ?!?! Където "СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО" преминаващи "НАТОВСКИ" кораби си хвърлят какви ли не мръсотии... Но нали са ни... "ПРИЯТЕЛИ" ха ха ха ;) ще трябва да го приемем и да мълчим! Нали ще ни се "скарат"! ;) ... Ами ОТХОДНИТЕ КАНАЛИ НА ХОТЕЛИТЕ ПО ПЪРВА ЛИНИЯ НА ПЛАЖОВЕТЕ НИ ?!?! Къде ли се изливат , а ? Май точно до местата , където са онези , които им плащат скъпите стаи ?!?! Лично съм го виждал !!!!!

5

художника

преди 6 години

Не съм съгласен с автора. Като млад ходех сам, компанията ме чакаше там и .....гаджетата. Като се ожених, ходих със семейството и пак с приятелски семейства. Сега ходя със семействата на децата ми и внуците... пак сме компания. А на море се ходи заради морето и... пясъка.Шезлонга ми е "масата" за кръстословици. В басейна на хотела се къпят снобите. Те не обичат да се бутат с Раята на "мръсния" плаж. За тях морето и пясъка е само декор за фейса. А морето... то си е било винаги там.