20

Mali

преди 6 години

Няма невинни в затвора.Това коаето пишете са пълти измислици !!!

19

Анонимен

преди 6 години

AIDE,AIDE CAK PAK NEVINEN?

18

ПотрЪбител

преди 6 години

Покъртителна е тъъппотията на някои от коментиращите. Защо Радев се е намесил? Защото човек е лежал в затвора без вина. Друг пък пише на маййммуница, че не го интересува и Иво да си бил седял вкъщи. Неещщастници жалки сте вие. Пийте си рИкийката и си правете селфи със стиснати джуки!

17

Анонимен

преди 6 години

MENE TAZI NOVINA NE ME INTERESUVA,DA SI BE V KASHTI SEDYAL,CUDO NE BI VIDYAL.

16

гонзо

преди 6 години

Просто нямам думи. Чудовищно. Нека всички, които реват за смъртно наказание, се замислят, ако това се случи на тях или на техни близки.

15

Анонимен

преди 6 години

И как са го осъдили без да има жертва !? Нали трябва да има труп,за да се повдигне обвинение за убииство. Найстина е било голяма постановка.

14

Пипи

преди 6 години

Да е жив и здрав човека! |Сега да наеме адвокати и да осъди гърчолята поне за 5 млн. евро, по 1 млн за година в затвора и два от тях за благотворителност.

13

Анонимен

преди 6 години

Мъжът бе оправдан от гръцкия Върховен съд след намесата на президента Румен Радев, който при посещението си в южната ни съседка е поставил въпроса пред гръцкия си колега-------------------------------------------Браво на президента Радев! А защо мекотелото Плевнелиев и пъпеша Боко са мълчали като женски полови органи през тия 7 години???

12

невинен

преди 6 години

Щом е невинен, къде са му трите милиона марки обезщетение от гърчолята?

11

Анонимен

преди 6 години

По-добре в гръцки затвор, вместо в концлагер България.

10

2+2

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !*** в Русия -там всичко е справедливо и няма евроатлантизъм .Само дето си отстрелват депутатите и журналистите като зайци.

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден - само някакви простотии.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Така наречената "правова държава" всъщност е едно евроатлантическо недоносче.Този случай категорично доказва това.Сега кой ще върне изгубените години на този човек ?!Разбира се съдията и прокурора, които са го тикнати невинен в затвора не носят никаква персонална наказателна отговорност.И смятате това за справедливо и демократично ?!

7

Елена

преди 6 години

До аз:Е,ако идваш да пропагандираш съдебната си реформата(видя се,че е как е),изобщо не е намеса нали?!Нали не очакваш да е не е завоалирано?А,че съм ***,едва ли?Други аргументи имаш ли?

6

аз

преди 6 години

Чудя се, откъде намират такива титани на мисълта, като троловете тук? Какво общо има съдебната система с избора на изтребители или къде видяха намеса на Кьовеши? Смях, как външно трябвало да изкара някой от затвора. Намесата на външно е ограничена до изискване за спазване на правата на задържан.

5

Бдинец

преди 6 години

До 4 Как къде са били външните ни министри и посланици, нали трябва да изпълняват приоритетите зададени им от техните покровители от Запада, явно защитата на българските граждани в чужбина не е са от тези приоритети. Между впрочем, дали не може да осъди външното министерство за неглижиране на случая?

4

Eлена

преди 6 години

До аз:Да,да,"нямало държава на света,която да допуска чуждо влияние в съдебната система"!А Кьовеши за какво беше тук,при нашите ***?А американският посланик,който ни "напомни" да избираме самолети съгласувани с НАТО(Да знам,че сме в НАТО и имаме задължения,но на каква цена?)

3

Анонимен

преди 6 години

Няма невинен българин. Ако не е осъден, не е защото е невинен, а защото не са могли да намерят доказателства.

2

аз

преди 6 години

Поредното осиране на рАДЕВ. Няма държава на света, която да допуска чуждо влияние в съдебната си система.

1

Калина

преди 6 години

Хайде, хетъри! Няма ли да поплюете пак по президента, че се меси в непрезидентски неща? А аз да попитам 7 години къде е бил външният ни министър, посланикът ни, дипломацията ни?