9

asew

преди 6 години

АМИ,ОТИВАЙТЕ СИ У СОФИЯ И У ПЛОВДИВ,БЕ!И БЕЗ ТУЙ НИ ПИСНА ОТ ВАС!СТОЙТЕ СИ У ДОМА!КАКВО СТЕ МИ ХУКНАЛИ С ТИЯ КОЛИ ИЗ БУРГАС И ПО ЮЖНОТО ЧЕРНОМООРИЕ!В СОФИЯ НЯМА БУБИ,НАЛИ?

8

Пк

преди 6 години

елате си на Рударци , тука няма такива бубовняци.....

7

Анонимен

преди 6 години

Колко ли тона л---а се изсипват на ден в морето? Кой миже да изчисли? Но са много. Как няма да има болести, бубулечки, диарии и температури. Да помните такова чудо преди 30 години? Нямаше нали? Имаше риба, чистота и спокойствие. Сега нито едно от тези неща ги няма.

6

Анонимен

преди 6 години

Има диарии и повръщане също. Като всяка година-морето е помийна яма. Няма да стъпя!

5

Пача

преди 6 години

Мария Захариева защо триеш ***

4

Джапанката

преди 6 години

До Косматия ОхлювИ аз съм съгласен с вас. Хора, ходете в Гърция, единствения минус е че ще пътувате малко повече. По нашите плажове вече не става за плажуване....

3

Косматия Охлюв

преди 6 години

Съгласен съм с 1

2

никога!

преди 6 години

Пари да ми дават на нашето море не отивам,мръсотия,болести,бандити,скъпотия,ядове каква почивка и това!През юни бяхме в Турция,ранно записване всичко включено хотел 5 звезди,чистота,качество,спокойствие,чисто море и пясък ето това и почивка,кога ли ще ги стигнем Турците?

1

Анонимен

преди 6 години

Там и във водата има едни червени гадини, които хапят като питбули. Особенно, когато морето е тихо. Как в Гърция няма такива нещаТам само трябва да се ходи във водата с джапанки, заради едни космати охлюви.