9

Анонимен

преди 6 години

И защо такова заглаевие сложихте, като не пишете коя е майката?

8

до 8

преди 6 години

.Ти като гледаш нашите хубостници дето ни управляват с какво разполагат и в какъв разкош се къпят какво мислиш?А от друга страна ти да не можеш благодарение на тях да си позволиш сладолед или вафла да купиш на детето си? Помисли и ми пиши твоето мнение? ами,просто няма да му купя. ще му дам една ябълка,и ще си го гледам,и ще си го обичам. да не би вчера да е разбрала,че не е от богатите?

7

от 2

преди 6 години

До Анонимен 4 Не не съм *** просто се питам и не мога да си отговоря кое е това обстоятелство за да те принуди да захвърлиш детето си?Човек е материално същество и не живее с розови приказки за добра заплата и добро бъдеще.Ти като гледаш нашите хубостници дето ни управляват с какво разполагат и в какъв разкош се къпят какво мислиш?А от друга страна ти да не можеш благодарение на тях да си позволиш сладолед или вафла да купиш на детето си? Помисли и ми пиши твоето мнение?

6

Анонимен

преди 6 години

в друга статия пишеше,че се обадила от софийско село. не се хабете да я търсите,като дойде датата да се изплащат детските надбавки,сама ще дойде.

5

МВРто

преди 6 години

Вие хубаво намерихте майката, ама бащата успяхте ли да установите или това даже майката не може?

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2И ти май си същият м.лоумник,след като оправдаваш изхвърлянето на дете!!!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Какво може да накара един родител да изхвърли детето си?И през турско робство истинският родител е криел чедата си ,за да ги запази живи!

2

Анонимен

преди 6 години

До тук ни докараха за 30г наште мала.ум.ни управници да изоставяме децата си като че ли сме през балканската война!Проклети да са!

1

Анонимен

преди 6 години

Ха сега върнете бебето при майката.Следващият път когато го намери някой може да не се наложи да се търси майка му!