62

Анонимен

преди 6 години

До hmТи пък си типичното от израза "едните лъжат, другите лъжат по-добре". Политиците лъжат няма как да си затвориш очите за собствената ти нация. Ама да ни убеждаваш в световната политика, която е най-голямата лъжа моля ти се! Никой тука не иска да вижда твоите лъжи.

61

hm

преди 6 години

аз твърдя, че някой който единствената му информация е от вестниците + 3-4 ютуб видеа качени от разни фенове на конспиративни теорий + прочетена книга за тамплиерите примерно е напълно некомпетентен дори да разсъждава по темите за световната политика. Това е като да имаш 4ри по физика 10ти клас а след това едвам си завършил и да се вълнуваш и поправяш да речем Елон Мъск...леко сме некомпетентни повечето дори за некомпетентно мнение :)

60

Истината

преди 6 години

Когато Израел се въоръжи с противоракетна американска защита. Ракетите падаха над цивилно население в Тел Авив. Ще спреш една - две ракети. Другото е фантазия.Казвам го от личен опит. Така че са прави колегите, ПРО са извинение за създаване на бази и ударни комплекси.Историята на САЩ е доказала, че те ще воюват до последния фински, полски, но не и американски войник, на чужда територия - задължително, и с чужда войска. Концепцията на Пауъл за "нула жертви". Това е истината! Пешки много.

59

Грамар нази

преди 6 години

Балистика, балистични ракетиБомбардирам, бомбардировач

58

байхейс

преди 6 години

До Берлинне са много тези които биха паднали толкова ниско че да служат на низката и мерзка про-американска, Сорска пропаганда освен това Сорос плаща много тънкотака че днес бг правят най-доброто на което са способни ... ето напримет титана на мисълта, учената Ел-ка вече не публикува толкова често пошлите си анти-славянски пасквилчета

57

Щирлиц

преди 6 години

Сигурно на мишената е монтиран радиомаяк,та да бъде поразена.

56

Андрешко

преди 6 години

За противоракетен щит трябва да се изяолзват и изтрелване на ракети от спътниците или от орбиталните станции,оттам разстоянието може да е по-малко и бързо да се унищожи балистичната ракета още докато не е набрала необходимата скорост в разредените слоеве на атмосферата...

55

Берлин

преди 6 години

Какво означава "прехванаха"? Хубаво е да наемате "журналисти", които имат минимум завършено начално образованое.

54

Анонимен

преди 6 години

Exoatmospheric Kill Vehicle - Това е последното космическо оръжие на Сащ за сваляне на балестични ракети. Може да прочетете в нета.Вече го тестваха и работи. Тече вечв усъвършенстване и нови поколения. Не знам изобщо какво говорите за тоя ориз. Работата е много сееиозно напреднала в САЩ.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45такива ракети имахме и ние тук в някогашна България. При тези ракети съм прекарал 2 години и 6 месеца в казармата.като ти гледам акъла основно си прекарваш времето в гледане на руски клипчето по тв звезда.

52

Анонимен

преди 6 години

До Burzumтова нещо пада дирекно от космоса със скорост над 8000км в часпада, ако е успяло да стигне до космоса :)Янките ги свалят в първите минути от полета, затова и ушaнките толкоз ***.

51

Хайаай

преди 6 години

Ядрените бойни гласи се носят от хиперсонични носители движещи се в ератична треактория ,което не позволява прихващане. Прихванали са на дедо ми Уйчодух от Учиндолско хвърчилото .

50

Анонимен

преди 6 години

До до 45mnogo si malac za da pichech po forumite

49

111

преди 6 години

До 37 ; Тъпан.ар ,тази Електронна бомба за която говориш е измислена именно от американските физици ,но естествено копирана от руските джуджета.Американците в момента са просто десетилетия пред *** откъм технологии.За всеки който разбира,това не е новост.По темата за между континенталните балистични ракети ,ако някой има възможност да ги свали ,това ще са именно САЩ и никой друг.

48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПейтриъта го има само в три страни.--------------Всъщност са 13 страните.И Щатите - 14.

47

Bonto

преди 6 години

Абе аз Ви казвам, че е пълно с капацитети а Вие.... сега и оръжия в космоса позиционираме... може ли малко по подробно къде точно зад коя звезда е скрито гледам имате информация.Аз от ракети не разбирам ама некак си и тея 20-30 ракети па разбираш ли и на зиг заг летящи със огромна скорост некак си ми е смешно. Бах ти тва как ще го балансират бре???А нали както писа някой се сещаш, че тея 1 ракета изпратят ли по която и да е сериозна държава 5 Мин след това 20 ще се върнат.

46

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 37 Абе памперс , до кога ще пишеш едни и същи простотии?Заглушили били... .Мозъкъа ти е заглушен от рашките.

45

Анонимен

преди 6 години

До 45 А краварите понеже , ще те чакат да изстрелваш цял ден ракети :)) Те понеже нямат армия и ракети. ***. Айде събуди се вече овчарр.

44

Анонимен

преди 6 години

Не е верно , че неможе да се спре балестична ракета. САЩ имат и ново оръжие седящо в орбита готово да поразява ракети от там.Второ ориза и да има 2-3 ракети са крайно недостатъчни и стари . Ако изстреля към САЩ такава ракета ...към него ще полетят стотици .... СК ще стане равна и необитаема век. То това да не ти е консумолски вестник да плашиш рук.

43

до 45

преди 6 години

И к'во като сме имали такива ракети някога. Турците са 80 млн. мислиш ли че с такива ракети ще ги уплашим. Има ли сме 120 бр. за какво по-напред биха ни стигнали.