237

Анонимен

преди 6 години

NE MOGESH DA NAKARASH NASILA DA TE OBICAT--POMNYAT SE ZVERSTVATA PRI OKUPAZIATA PO VREME NA VTORATA SVETOVNA VOINA.

236

Анонимен

преди 6 години

Пяна се сипе от сърбобоклуците! Блаженна гледка!

235

Я, па Я

преди 6 години

БГ ще пребъде въпреки всичко и въпреки всички. Все по ясно става за за руснаците ние сме братя само когато сме съгласни да ни управляват и когато им слугуваме. Не ни искат и никога не са ни искали като голяма, силна и единна държава даже и като съюзници. Нашите възрожденци са го проумели това още в началото на 19 век. Някой може ли да каже защо Русия не позволи да се възстанови БГ още през 1829 г. когато Турция беше на колене.Те заедно с ГБ и Франция създадоха измислените Гърция и Сърбия.Мислете

234

А Б В Г Д

преди 6 години

..."BG националистите"-----------------------------"BG?"Това на какъв език е???В България използваме БЪЛГАРСКАТА азбука - кирилица!

233

Анонимен

преди 6 години

мнението на няколко създадени и платени от Русия организации яд ги е *** 4е ве4е нямат васали

232

Зозо

преди 6 години

Решетников само това ли измисли?

231

Анонимен

преди 6 години

Кой ги бръсне за слива тия 4 организации и защо въобще се дава публичност на безумията им?

230

extremist

преди 6 години

ДЪРЖАВА "МАКЕДОНИЯ" НЯМА, НЕ Е ИМАЛО , И НЯМА ДА ИМА. ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА "ЗА" СУВЕРЕНИТЕТ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, ОТ ТУКАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ, ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪДЯТ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

229

Анонимен

преди 6 години

Дайте да ги видим тези четири анонимни организации-някакви,или това е поредна пропаганда на някои целяща да попречи на добросъседството на един народ разделен в две държави.

228

гого

преди 6 години

Какви братя могат да ни бъдат тези сърбокомуняги. Тотално игнориране и презрение за майкопродавците. Заради тях и тъпите ни политици загубихме излаза на Бяло море

227

Василка от Невестино

преди 6 години

Историята е наука и борави САМО с документи. Айде, драги "македонци" да ни покажете поне един ДОСТОВЕРЕН исторически документ, че ви е имало преди 1945 г. Истината, историческата истина е, че не разполагате и с един ред по въпроса. Затова смирете се, трайте си и гледайте да имате добри отношения с майка България, че нема с кой друг. Не че ни боли коремът за вас, но ни писна да се държите като ***, които ни се водят, ни се карат!

226

Анонимен

преди 6 години

Makedonzite ne obi4at balgarite. I sa pravi

225

demograph

преди 6 години

Имаме си работа с агентура на сръбските служби в Македония, под ръководството на руското посолство в София.

224

Анонимен

преди 6 години

Очевидно сърби пишат коментари, опитвайки се да се правят на македонци. Опитват да създават омраза и напрежение.

223

Анонимен

преди 6 години

"Идеята е била-разделяй и владей.Създават македонска,босненска,косовска,украинска,белоруска и др." и т.н. глупости.Пълни глупости! Малките нации са по-консолидирани етнически и религиозно, а в съвременен свят се контролират все по-трудно. Плюс това нито бошнаците, нито хърватите, нито македонците, нито черногорците, са били някога сърби. Господарите ти ги дават даже на Сърбия да ги командва и претопява в бивша Югославия. С цел изкуствено да се увеличи сръбското население. Защото иначе го няма

222

Анонимен

преди 6 години

"Makedonija nikogas nema da se vika BOLGARIJA."Тя се е много пъти вече викала така, но ми е по-интересно защо пишеш със сръбска клавиатура? Не уважаваш ли македонската азбука, нали уж си македонец?

221

Анонимен

преди 6 години

Руските слуги в Македония се активизираха.Както знаем Македония е руски проект част от плана на Русия за унищожението на България.

220

Миленко Татарски

преди 6 години

Македонското малцинство в България е като Лохнеското чудовище - много са чували за него, никой не го е виждал.

219

Анонимен

преди 6 години

Били са българи но са ги отделили и вече имат самосъзнание на други. Ок, това е приемливо а и на нас не са ни нужни. Само че регионалните взаимоотношения трябва да се развиват. За целта, трябва да се откажат от македонизма и омразата си към България, да признаят историята и да продължаваме напред. Ако не, да вървят на майна си Райна!

218

Скочили

преди 6 години

Не пише някой в Македония ни да е скочил, ни да е паднал. Пише за България , Канада, Австралия и Албания.