9

Анонимен

преди 6 години

Хм, бъ---зикате се вие, ама ако Саудитите или Катарците решат да вземат ходжите под "свое крило" и започнат да им плащат заплати в четирицифрени числа и в зелен цвят, при единственното условие да проповядват идеите на Вохабизма или на Братята мюсулмани - в чудо ще се видим.Държавата и Будалата да не спят, ами да решат "проблема", че стъпи ли кракът на камиларските пари и влияние на наша територия лошо ще стане!!!

8

пАри нЕма действайте

преди 6 години

Иcлямcкaта държaва Caудитcка Aрaбия няма да остави нещата така.

7

Анонимен

преди 6 години

От 10 коментара само един е малко годен, останалото е мозъчна диария на болния български мозък. И някой случайно да знае какво е това "турско вероизповедание"??

6

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Християнските попове...продават свещи,за да вържат заплатите.Мусюлманските кво...продават,не знам.

5

Анонимен

преди 6 години

Па започнат да отглеждат ***!Все ще изкарат някой лев.

4

Jv

преди 6 години

Ти да видиш! Ми сега боси ще ходят. Да се запишат в бюрото по труда при Доган.

3

Башка Луд

преди 6 години

Български свещенослужители на заплата от друга държава?!?!?!И очаквате тези да защитават интересите на България?

2

****

преди 6 години

Първо толкова много имами на България не и трябват,по един в големите градове стига,и всички пари пристигащи от дарения от други страни да се забранят,защото по този начин дарителите налагат своето мнение,кокво да се проповядва,заплати само от държавата,за да е всичко прозрачно.

1

Анонимен

преди 6 години

Вай Аллах горките мюфтии гладни и боси останаха.Да отправят една молитва към новия бог Ердоган барем се смили над тях и им хвърли някоя трошица.Баце да съдейства нали двамата са първи приятели.Ако пък не им изнася ей там долу е Турция ще взимат повече и няма да мизерстват даже Ердоган може да ги възнагради богато.