126

Анонимен

преди 6 години

Сериозно ли, бе?Не е ли наборна руската армия?Аз мислех, че само при пиндостанците има наемници.Ми тогава що пищите да връщаме задължителната казарма, идьоте?

125

:)

преди 6 години

И танкове на батерии след 30 години? Така ли? :)

124

Анонимен

преди 6 години

Много американци тук. Що не ходите в Сащ ;)

123

Анонимен

преди 6 години

Отдавна не е наборна руската армия. Пропуск ама айде

122

Фронто

преди 6 години

До НикзА ДУХА - не забравяй че руската войска е наборна, а в състава на РФ са 89 субекта, Вдеиствителност народите са стотици - те всички ли са доволни от отношението на центъра към тях, И сега и исторически, При една война с този шарен състав такива бомби ще гърмят ,,,

121

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе виждам как ще направиш ТИР на батерии ;)))---------------Точно по същия начин, по който се прави и лека кола на батерии.И даже по-лесно - икономия от мащаба се нарича.Петнайсет коли по 1.5 тона искат повече ток, отколкото един ТИР от 22,5 тона, тежащ колкото тях.

120

Само да попитам..

преди 6 години

Показаха ли и самолетоносача си на дърва.....участвал във войната в Сирия??!

119

Ник

преди 6 години

Съчетание от добра техника и висок боен дух прави руснаците непобедими.

118

Зозо

преди 6 години

Шлепът "Кузнецов" теглиха ли го пак? Опуши света миналата година.

117

Анонимен

преди 6 години

как в корейската война МиГ-15 попиляха "Сейбърите"...Хахаха, малограмотний, в СК има цяла област наречена алея на миговете защото там са падали като метеори.

116

тролочукач

преди 6 години

Технологиите напредват. В цивилизования свят след 20 г. автомобилите с бензинови и дизелови двигатели ще са в миналото. И какво ще прави тогава "великата русия"???

115

Анонимен

преди 6 години

Защото никой не иска война, западняците са миролюбиви хора. Българите също. Без повод защо да ги бием?

114

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе ги разнесат ама друг път... иска ти се :) Защо до сега не са го направили? Ще имат нефт и газ... отговора е защото не могат. Да искаш, да можеш и да го направиш са три различни неща :)

113

Анонимен

преди 6 години

До До "Велика русинай-съвременния стелт американски есминец "Замволт" го извлекоха на буксир от Панамския канал------------------Глупости.През Панамския канал влачат всички големи кораби, защото на места между стените на канала и кораба има по 50 см.Иначе една авионосна ударна група на САЩ с 60 самолета и 6-7 кораба ще разнесе цялата тая сбирщина за час и половина.

112

Анонимен

преди 6 години

До До "Велика руси 123Стига тролотъпаков, стига:))"Руски" коли продавам всеки ден:) Само, че пише "Дачиа" на тях.:)) Платформата е същата, двигатели, окачване......Дизайна е леко променен на "Ладата" за да допада на ***. С франсетата никакъв скандал не е станал. Фрегатите бяха готови но в този момент влязоха санкциите.

111

Анонимен

преди 6 години

Статостики имаш, ама краварчетата се о.а.к.а.х.а в Корея и Виетнам. И самолетите не са ги пилотирали руснаци

110

Анонимен

преди 6 години

до 119Бля, бля, бля...Само опорни точки тролотъпчев без грам истина. Впрочем статистиката за корейската война я имам -6.8:1 в поза на Себър срещу Миг 15:)

109

Анонимен

преди 6 години

До До "Велика русиМястото на руските *** е в руската ***!

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен..Да живее...предателите в България...Единствените доказани предатели в България са русофилите. Те винаги са продавали България заради руските интереси. Русофилите са най-големите българофоби.

107

До "Велика руси

преди 6 години

Дришъл, гади ми се от такива като теб! Поинтересувай се колко американски самолети са се удавили, лесно намираемо е! Подводницата им я торпилираха в упор и трябва да си благодарен на Путин, че не потопи на часа "Мемфис" и "Саратога"! Войната беше на косъм! Колко пъти трябва да ти се обяснява, защо блокира "Армата" на парада? Дали ще разбереш, микроцефалче? Колкото до въздушни боеве, знамдва примера - как в корейската война МиГ-15 попиляха "Сейбърите", а във виетнамската - МиГ-21 - "великите" F-4