92

Анонимен

преди 6 години

Да откажеш да ходиш на избори, за да си "избираш" нечии марионетки не е апатия, а осъзнаване на проблема.

91

Анонимен

преди 6 години

Като осъзнаете, че негласуването не е апатия, може и да се промени нещо.Негласуващите са истинскта опозиция на властта, а не тези, които са на второ място на изборите.

90

Анонимен

преди 6 години

Айде референдум за "Гербсит"! :)))))))

89

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 6 години

И НЕ САМО ТОВА 102, ТЕЛЕВИЗИИТЕ И МЕДИИТЕ ВЪОБЩЕ,НЕПРЕКЪСНАТО ВНУШАВАТ, ЧЕ МУТРАТА БОРИСОВ НЯМА АЛТЕРНАТИВА. А ЧЕ БОРИСОВ Е КРИМИНАЛЕН ТИП И СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ ЧИСТО ПО МУТРЕНСКИ, ТОВА УДОБНО СЕ ЗАБРАВЯ И НЕ СЕ КОМЕНТИРА ОТ СКЪПО И ПРЕСКЪПО ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ***. ГЕРБ НЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ОТ 2013 Г. НАСАМ. КУПУВАТ, ПРИТИСКАТ, МАНИПУЛИРАТ И КРАДАТ ГЛАСОВЕ В ИМЕТО ДА СА НА ВЛАСТ, ЗА ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО И В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ.

88

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ фалшифицират всички избори от 10 години насам, така че нормалните хора не виждат смисъл да отиват до урните за да изкопаеми ават властта на Еднокнижника.

87

вълкосел

преди 6 години

трябва да съм луд да отида на избори, изборите се купуват с пари, депутатите са суджуци,имаме и суджук партия,трябват ни 100, а не 240 депутата, няма да гласувам вече,няма....

86

соцялно слаб депудат

преди 6 години

Голям праз че е разочораван българина ,че му са ниски доходите, пенсиите били мизерни,депутатите са на море 1м платен отпуск и са под чадъра с биричка в ръка ,няма да се занимават с ваще простотии.

85

Край

преди 6 години

Българинът не иска избори които не променят нищо - все същите суджуци са си в парламента. Изборите които могат да променят нещата - МАЖОРИТАРНИ избори са му забранени от шефовете. Като разбере че той им е шеф ще ги измете и ще пусне водата.

84

Еееей,

преди 6 години

Едно си знае баба,едно си бае. Не ви проумяха главите.... Борисов никога не е бил комунист. Бил е само партиен член за лични облаги,като много други. След 10 ноември, същите тези партийни членове се пребоядисаха в синьо. Истинските комунисти не се пребоядисват.А,който си сменя цвета,при промяна,отново ще го смени. Въпрос на интереси.

83

Дзъ

преди 6 години

Като във феодализма сме....или никога не сме излизали от там

82

Анонимен

преди 6 години

Ситуаця - нови избори.За ГЕРБ гласуват ромите, държавните и общински служители и техните.близки, фирмите заедно с работниците си, които се хранят от обществени поръчки - всички изброени под стрй и по списък задължително.Срещу ГЕРБ - останалите, ако искат да излязат. С малко пропаганда тип " няма смисъл от гласуването" в медиите(които са си герберски) винаги ГЕРБ ще печели.Демократично, така да се каже. За колко десетилетия напред не знам.

81

Анонимен

преди 6 години

До философАко срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.

80

Анонимен

преди 6 години

До Комунистите ограбихаАбе Цецо защо ви е мобилизирал отново.Толкоз ли е зле положението с общественото мнение, че ГЕРБ пак взе да плаща за коментари.Не се шашкайте, бе - по кротко.

79

Анонимен

преди 6 години

До Провалилата се БСППровалилата се БКП ..Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.

78

dp

преди 6 години

Естествено, че никой не иска избори без избор на тях. Да избираме между тия ченгьорсъветски агенти и доносниците им, в равномерна пропорция във всяка от опциите.Страхотно.Докато съветската агентура не бъде изкоренена от БГ на "избори" ще си предлагат все техни хора и ще саботират страната за да си запазят властта.Една амнистия срещу пропяване за всякакви чужди агенти би изчистила пейзажа в рамките на година и нещата ЧАК тогава ще могат да тръгнат.

77

Ко? Не!

преди 6 години

Българинът и всички други в България не искат избори и това е вярно.Приготвят въжета за всичките маймуни в кочинката наречен парламент.

76

избори и комунизъм

преди 6 години

До философДай му власт на комуниста да го видиш какво представлява! КОЙТО ГИ БРОИ

75

пародия на Избори

преди 6 години

До същите негодници саНикога в България изборите са били честни. а КРАДЕНИ ИЗБОРИ!

74

Анонимен

преди 6 години

Не иска избори защото знае кой пак ще ги спечели.Борисов4,Борисов5,Борисов6,и така до безкрай.

73

БОКО НА БУНИЩЕТО

преди 6 години

До Кожогризец ООДЩе се върне там, откъдето е започнал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!