70

Анонимен

преди 6 години

Веднъж виех от зъбобол и нищо не помагаше, казаха ми да сдъвча пресен лист от канабис, направих го и болката изчезна. Какво пречи да си го имаме в саксия за лек, кой би се отказал от този ефикасен лек?

69

ля ля

преди 6 години

много пъти съм го казвал и сега ще повторя:всяко нещо преди да се даде на хората и да се ползва от тях се тества на плъхове и мишоци. за да умре мишок от канабис са нужни 5кг марихуана и 1 метър височина - (който се не сеща) пускаш "тревистата маса" от 1 метър върху мишока и е до там - друг вариянт НЯМА!!пък вие си сагайте капаците игайте само на домашната... ракия!

68

Анонимен

преди 6 години

Възрастен съм ползвам чувствам се прекрасно ! енергичен съм и най важното не ме болят кокалите !разбира се с МЯРКА ! чудесна билка !!!!!!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Интересно най-много се забраняват неща които са най-добри за човека !

66

Анонимен

преди 6 години

Ако вярвате, че растение, от което няма нито един смъртен случай е проблема на света, хаха, добре, успех.

65

Анонимен

преди 6 години

Отделно е въпроса, че въобще не знаете какво може това растение, за какво служи, какво са молекулите му и вместо да го ползвате за нещо положително, ако имате нужда, го ползвате просто да се напушите, като дрога и като гледам се разбивате да го рекламирате в медийното пространство и да го третирате като такова, докато билката може да допринесе за доста положителни промени в света, ама вие си знаете де, то тепърва ще става мазало, особено с климатичните промени.

64

Анонимен

преди 6 години

Според мен трябва да се разреши в малки количества и да се забрани с мн строги мерки абсолютно всичко друго, включително и алкохола, ще видите, че света ще стане по-добро място, ама засега голяма част от вас са прости и не знаят как да го направят, че да стане. С криминализацията единствено обслужвате престъпността, нелегалният бизнес и наркоманиите!

63

Анонимен

преди 6 години

Навремето дядо имаше ГРЪСТЕЛНИК, цяла нива посадена с гръсти /народното има на канабис/ Исушени стъблата се накисват в реката и се очукват, докато останат само влакната, от които се тъкат платове. Растението е много полезно за индустрията, лесно се отглежда, не боледува, но нямат вяра на хората. Дядо отрязваше стрък кухо стъбло, пълнеше си го с листа и си пушеше. Не помня дали е бил весел.

62

Анонимен

преди 6 години

Който иска да ползва канабис ще си го ползва. Около града по корен тук и там някой си го е посадил, на места които той си знае, до канавки, слогове и буренаци, където никой не минава. Как ще го спрете?

61

Red

преди 6 години

Колко са промити бг мозъците!Ей САЩ са разрешили употребата,напредналите страни от Европа правят пари -ние НЕеее!То да пиеш алкохол и да си купуваш хапчета за 100лв. сигурно е по-здравословно!Аз лично бих се зарадвал ако баба ми пафка джоинт,вместо да купува торба лекарства с половината пенсия!А за силните антидепресанти и удпокоителни?!Към тех няма пристрастяване,нали лекар ги изписва :)

60

Анонимен

преди 6 години

До ХехАйде да мислим малко преди да пишем глупости или ако материята ни е очевидно крайно непозната въобще да се въздържаме от коментар. Какво ще кажеш?

59

do 63 Хех

преди 6 години

Ти си ***, самоубий се

58

Хех

преди 6 години

За притежание и употреба на наркотици независимо какви и в каквито и да било количества трябва да има много строги наказания. Да започват например от 10г. при строг режим. За продажбата на наркотици и упойващи вещества на лица под 18г. трябва да има смъртно наказание. Направо екзекуция и то по особено жесток и мъчителен начин за дилъра, защото така и ще умре купувачът му (жертвата). и да видим няма ли да спрат. Всички други прикаски са лобиране в полза на организираната престъпност.

57

Анонимен

преди 6 години

Марихуаната е много полезна. Кокаина, хероина, амфетамините, ццигари, алкохол, всичко е полезно. Павкайте си на воля, смъркайте, дупчете си вените, смесвайте дрогата с алкохол - така още е по-полезно. Учете на това най-вече децата на полицаите, които искат увеличение на заплатите, а сайта е пълен с реклама на дрогата от най-различни дилърчета.Умирайте млади за да мое такива като мен да получават голяма пенсия като изпукат всички балъци.

56

Анонимен

преди 6 години

СВЕТЪТ СТАВА ВСЕ ПО ДЕМОКРАТИЧЕН - ОЗАКОНИХМЕ И ОТРОВАТА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА...

55

Анонимен

преди 6 години

В работеща държава с закони може да се прави компромис. Просто си представете как ще огънат правилата някои кръгове. И на мен ми се иска да сме нормална държава и да може да си позволим да имаме такива закони, но за жалост при нас може или едната крайност или другата. От двете избират тази без наркотици

54

Анонимен

преди 6 години

Гледам жестока пропаганда последните години за легализирането на марихуаната...каквото и да ви говорят - това си е наркотик, това ПРИСТРАСТЯВА, и като пушиш дълги години и решиш да спреш ти се срива психиката в най-добрия случаи..давайте, пробвайте.

53

Анонимен

преди 6 години

БокоАбе , я бягайте с тия наркотици. Това с глупости. Виж суджуците са друга работа.

52

Анонимен

преди 6 години

UPOTREBATA NA KANABIS E PRESTAPLENIE ,KOETO VODI DO UPOTREBATA NA SINTETICNA DROGA,A SLED TOVA I HEROIN.TOVA MI GO E OBYASNIL AKADEMIK OT AKADEMIATA NA NAUKITE============================================================И тоя е толкова академик, колкото и Слави Трифонов е рокер

51

оххх

преди 6 години

След бсп и руски *** сега вече се напълни и с ре з а шки *** :))