200

123

преди 6 години

Румънският външен министър се е отказал за лети през Москва. Защо ли?

199

Агджата

преди 6 години

Джуджето пак е подскачало от нерви в Мордор!

198

ссдд

преди 6 години

Руската *** не е никакъв фактор и това се вижда много ясно.Всеки си прави майтап с тях.Това е страна от третия свят и по-добре да не се меша в Европа.

197

Помнещ

преди 6 години

Не му е за първи път на рогозката да се крие в самолет в опит да стигне до окупираното от рассия приднестровие. Преди година го бяха отрязали пак и беше заплашил че ще върне на Ту-160. Май го е страх от Ракетния Щит, който румъннците имат и пак пробва да се провре като мигрант в ТИР.

196

Аз

преди 6 години

И в живота е пълно с такива егоцентрици, дето мразят всеки и всичко, което мърда.... и после се чудят, що са все непризнати и нежелани.И никога няма да се замислят и потърсят причината и в себе си.Така е, животът е какъвто си го направиш.

195

Горките румънци

преди 6 години

Отиде им износъм на домати за самая могучая!Сега като се разлюти бащицата Путин ще забрани румънския енос на домати, щипки за пране, карфици и други жизненоважни за румънският износ продукти

194

Hihi

преди 6 години

Всичко се връща, рано или късно. Днес на Рогозин, утре на ромъногъзин.

193

Накратко

преди 6 години

Унгария и Румъния нашокаха канчето на империалистическата *** раССия !Расия Не смее да каже нищо на Орбан и се заканва на РумънияНакратко - ***:)

192

Анонимен

преди 6 години

Ще забранят на румънците да внасят евро, като ходят на почивка в Крим.И ще ги задължат да пият само лосион за вана в "ол нклузив" пакетите за румънски групи!Пффхохохохохохохо

191

Русофил

преди 6 години

Путин ще отговори със страховити асиметрични санкции!Ще забрани продажбата наБоиярщник и ще спретне извънареден военен парад Треперете гадове!

190

Истината

преди 6 години

Не само Румъния, но и Унгария не позволи на самолетът на премине Вицето на самая магучая е нежелан в Европа и Кремлинското жиже нищо не може да направи ...Факт!

189

Анонимен

преди 6 години

Не им се радвайте на мамалигарите че утре като си поискат Добруджа чак до Варна ще ревете....!!!

188

К

преди 6 години

Тия бедни мишки румънците за какви се помислиха... поредната жалка европейска *** !!! Русия ще ги сложи в малкия си джоб !

187

Анонимен

преди 6 години

Тоя клоун Рогозин прилича на малоумно прасе, смятайте какви пияни сви.ни са го създали.Руските пачи да се радват, че все още ги пускат да летят до ЕС, скоро и това няма да могат.А тоя се пъне, че да умилостиви Шутин-защото му се провали опита за преврат в Молдова. Браво на румънците, задето го спряха, ако бяха нашите-нямаше да им стиска

186

никсан

преди 6 години

Руските агресори не трябва да бъдат пускани в Европа.

185

Анонимен

преди 6 години

Тук коментарите са писани от *** нагоре. Не съм си и помислял , че ненормалниците и простаците са в такова количество

184

Анонимен

преди 6 години

Всички руснаци да си стоят само в държавата си. Достаъчно голяма е,да не цапат останалия свят.

183

Анонимен

преди 6 години

На никой не му пука за *** и комплексираното джудже.

182

Анонимен

преди 6 години

Евала на румънците !

181

slovenia

преди 6 години

През 1944 г.от 180 000 румънска армия само 18 000 се връщат от Сталинград живи,за наказание боси,само по курка и без долни ***.После. Йон Антунеску го разстреляха.Руснаците много добре знаят как да се разправят. Сащ залязват,а Русия тепърва ще се развива.При три войни,революция,санкций е силна.А какво би станало със Сащ ако имаше световна война на тяхна територия?