180

Geril

преди 6 години

Пак някой пише, че България е платила за освобождението си една влакова композиция злато, по рано пише за 200 волски коли и др. подобни. От къде ли го е взела това злато новоосвободената държава? Но никой не пише кой е платил ж.п. линията и чифлиците на турските бейове и др. контрибуции.

179

Я гледай....

преди 6 години

До Шопа 192 Абе шопе в моето сърце няма нито един руснак.Къде ги виждаш тези руснаци? Я да си гледаме нас българите , а руснаците да си живеят с мизерията щом така им харесва.

178

Мнение

преди 6 години

Ето за това обичаме нашите братя руси, освободители.Много добре са ни освободили.

177

extremist

преди 6 години

До 4000 УБИТИ БЪЛГАРИ : ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ СИ Е БАШ ОКУПАТОРКА - ПИТАЙ БИВШАТА ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ И ПОЛША. ДРУГАРЯ СТАЛИН ХИЧ НЕ ГИ ЧАТКА НЕЩАТА И ПРИЛАГА ВЕДНАГА ВЕСТНИКАРСКАТА ПРОПАГАНДА В КОЯТО ЗАМЕНЯ ДУМАТА "ОКУПАЦИЯ" С "ОСВОБОЖДЕНИЕ"

176

extremist

преди 6 години

До РУСОФИЛЪТ Е РОДОЛЮБ : ПРАВ СИ РУСОФИЛЪТ Е РОДОЛЮБ ОБИЧАЩ РУСКАТА РОДИНА. ТУК ОБАЧЕ ПОВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА БЪЛГАРИЯ

175

extremist

преди 6 години

До Русофил Родолюб 194 : ДА НЕ ИЗКРИВЯВАМЕ НЕЩАТА :1) РУСКИТЕ КОКАЛЯЦИ ОСТАВЕНИ ПО БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ СА ДОСТА ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ С ЕДНА ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ ЗЛАТО. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ПОИСКА ОТ другаря чкбг-еец путин ДОСТА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТОВА ЗЛАТО;2) ЛОГИЧНО Е ДА ТИ ПАДАТ НА ГЛАВАТА БОМБИ СЛЕД КАТО СИ СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР. ХИЧ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ РУСИЯ СЪЩО Е СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР. 3) СССР ПРЕДАДЕ ВСИЧКИ СВОИ СЪЮЗНИЦИ ПРЕЗ 1989, СЛЕДОВАТЕЛНО В МОМЕНТА РУСИЯ НЯМА ПОДКРЕПА.

174

Анонимен

преди 6 години

До РУСОФИЛЪТ Е РОДОЛЮБ194 Русия се е стремила към Проливите,а не да одвобождава България,напротив,яростно се съпротивлява да се обединят Княжество България и Източна Румелия.Там,където се пресичат интересите на великите сили,България намери свободата си.Историята видаги дава руванш и шанс,за малките народи.

173

Анонимен

преди 6 години

До До 185 Русия винаги е била наш враг!Историческите факти го доказват,а не писанията на платени агенти на масовия убиец-Путин в България.

172

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-далеч от Русия,толкова по-близо до цивилизацията.Русофилите у нас,са национални предатели.

171

Да се знае че

преди 6 години

Россия винаги е била една империалистическа ***, душегубка на народите!Освен студ, *** и мизерия друго там няма...

170

Езра

преди 6 години

Крим е бил определен за еврейска държава след войната, но плановете се провалят защото западът иска Израел да е далеч от СССР.

169

Анонимен

преди 6 години

А нещо за стотиците хиляди българи принудително изселени от Македония, Западна Тракия, Одринско и Северна Добруджа? Нещо за окупацията на Южна Добруджа от румънците и техните репресии спрямо българите там?

168

4000 УБИТИ БЪЛГАРИ

преди 6 години

от англоамериканските бомби, а *** на краварите им направиха паметник на летците. Даже са им благодарни. Ама не са убити техните роднини. Сега крещят ЛЪЖЦИТЕ за окупация от ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА

167

Анонимен

преди 6 години

защо нашите служби се правят че не виждат как руски паравоенни отряди посещават черноморието ни.присъствието им е в руските почивни зони закупени на камчия.

166

анонимен

преди 6 години

Никой не ги е карал руските войници , да си оставят костите тук ! Те ни обявиха война и нахлуха в България !!

165

анонимен

преди 6 години

Олеле , руските п-о-дло-ги не са спали нощес ! Дорогие товариши , отричате станалото със собствените си сънародници , само и само да защитите съветските сатрапи ! Руски по--м-ия-ри!!

164

РУСОФИЛЪТ Е РОДОЛЮБ

преди 6 години

Третата българска държава е налице САМО и БЛАГАДАРЕННИЕ на стотиците хиляди руски войници, оставили кости по нашите земи, докато ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ и АНГЛИЯ правят всичко възможно за да не стане това

163

ПОЧТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

преди 6 години

подкрепиха присъединяването на КРИМ към РУСИЯ и сега са преследвани от ХУНТАТА в КИЕВ, а ДОЙЧЕ ВЕЛЕ е институт на русофобстата пропаганда и елемент от студената война. Защо съществува и днес е загадка. Продължават опитите за разпалване на нова война

162

Шопа

преди 6 години

за това забраниха на Сорос в Унгария. Мисли че като плаща на разни евтини журналисти да пишат пратени статии и разни тролчета на по 13/14 години които са им промили мозъците ще променят историята. Русия е в сърцето на 70 процента от Българите и това е факт . Колкото и до се напъвате няма шанс. Ходете си в анадола да ви слагат бурки, потури и фесове.

161

РУСОФИЛЪТ Е РОДОЛЮБ

преди 6 години

а американския слуга е само слуга на американците