8

Анонимен

преди 6 години

Българите дори министър на външните работи сме нямали поне на половината на интелекта на н.пр.Гьокче.

7

Анонимен

преди 6 години

Това коментира в предаването "Светът е бизнес" на Bloomberg TV Bulgaria бившият български генерален консул в Одрин и Истанбул Георги Димов...А въпросният господин Димов кой беше?Нещо го избива на професионална завист и ревност.

6

А бе

преди 6 години

За какво ли му е на Ердоги посланик в България,след като си има верен слуга-башбакан Борисоглу????

5

Психолог

преди 6 години

Ако не се интересуваше даже нямаше да прочетеш заглавието на статията.

4

Хм

преди 6 години

Гьокче е срам за България и българското правителство,което му търпеше прос.тотиите без да го изгони години наред!Ако го бяха изгонили щеше да има голяма полза,щото щяха да ни върнат безполезното и некадърно Наде!

3

Отзад

преди 6 години

Щях да пиша за ББ и Г ама се отказах щеше да е много грубо.

2

Анонимен

преди 6 години

Този гнусен наглец си правеше каквото иска у нас. Тиквара му трепереше и му се мазнене. Канеха го по продажните БТВ и НОВА и му се навеждаха. Рапона не посмя да го изгони, въпреки че мърсуваше из турските региони. Ако го бяхме изритали, щяхме да покажем, че имаме достойнство. Но такива качество БиБитко не познава. В коя държава щяха да го търпят, в никоя! Само у нас. Когато Русия беше зад нас, турчулята не смееха да шукнат, за да не ядосат Мечката. Добре, че Турция върви надолу, обречена от Ердо

1

Край

преди 6 години

Гьокче ще го запомня с нещо умно. Като му казаха че Турция не е демократична отговори така: Турция търси своя баланс между свобода и сигурност. България живее в натрапен от ЕС баланс и за това по селата избиват старците за едната пенсия. Свободата дето е подходяща за германеца за българина става свободия а за рома -дивотия.