16

й

преди 6 години

Нов орган със стари шебеци в него не е нов орган-преоблякъл се Илия,погледнал се пак в тия!!! Нали така??! Питам аз Ниновица-откъде ще дойдат новите шебеци? Просто няма откъде!!И какъв да е този нов орган,който го няма в Конституцията на РБ???Тая право ли е завършила и ПУЦ за ремонт на ламбени шишета- /за по-младите пояснявам абажури за газени лампи/???Плещи спекулативно!

15

Анонимен

преди 6 години

Есента се задават нови избори и ново правителство-Борисов 3.А догодина пролетта пак нови избори и пак ново правителство-Борисов 4.Така че търпение му е майката.

14

Гого

преди 6 години

Защо ли не ви вярваме?

13

Анонимен

преди 6 години

Да си идва на власт БКП.Иначе ще става по лошо.С тези фашисти които са на власт нищо добро не ни очаква.

12

факт

преди 6 години

Сборището на вещиците! Трябва да се изгорят, за да се нормализира България!

11

Анонимен

преди 6 години

Корупция е имало корупция има,корупция ще има.Иначе що за държава ще сме.То в развитите държави има та камо ли в БГ да няма.Всичко е мафия,далавери и най вече ПРИ-СВО-ЯВАНЕ.Мутри вече няма защото сложиха костюми.Иначе след 800 дни ще се оправим.

10

Анонимен

преди 6 години

Бузлуджа след Бузлуджа, а БСП все си е в опозиция.И това при пълната нестоятелност на ГЕРб в управлението.Време е другарката Нинова да обяви закриването на БСП.Тази зомби-партия нито е българска, нито е социалистическа, нито е партия!

9

БГегробище за мечти

преди 6 години

Колкото повече прокурори и съдии толкова по корумпирани(всепризнат факт),а България е на първо място по брой прокурори в света,правете си изводите,а БорКор само точи пари!Случаят Яне Янев беше потулен от правителството,за какво говорим!Случаят с тефтерчето потулен!...................................................................

8

BG СМЕШКИ

преди 6 години

*** Нинова 1во се надценява адски много 2ро се меси навсякъде където не й работа .....досега не е свършила работа за 1 стинка - само говори !

7

Нинова СМело

преди 6 години

Сега над 5 000 000 оцеляващи с десетки пъти по ниски доходи от европейските плащат 20% за всяка закупена стока повече..Парите потъват в партийните мафии ограбващи милиарди народни левове годишно..

6

Като гледам

преди 6 години

До АнонименНе съжалявай.Ще се видите на оня свят

5

структура

преди 6 години

Само структури за борене на корупция, а пък та (корупцията) само расте.Всичко това е прах в очите на хората.Не съм привърженик нито на едните, нито на другите, нито пък на третите. Както е казал народа: Всички са един дол дренки.Ето това е истината.

4

ДДС Е НЕЗАКОННО

преди 6 години

Навремето Световно известни експерти преродени на Земята като КАрл МАркс и Фридрих Енгелс внимателно описаха капитализма.При него има принадена стойност > У нас нагли престъпници април 1994 година въведоха и 18% Данък добавена стойност с което ликвидираха стотици хиляди проспериращи фирми изнасящи родна продукция на външни пазари.

3

Анонимен

преди 6 години

CERVENI GEROI,A NE SUDGUZI KATO GERB.

2

Анонимен

преди 6 години

Така каго гледам снимките половината от хората там няма да са живи до другите избори...

1

Анонимен

преди 6 години

*** !