153

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката си е бай ***. И *** ли е македонски бре.

152

Анонимен

преди 6 години

За кво ни е да лапаме Македония. Нали за това е всичко. Оправете България, пък макетата сами ще искат да дойдат след това.

151

extremist

преди 6 години

ДЪРЖАВА "МАКЕДОНИЯ" НЯМА.....

150

знаещ

преди 6 години

Правилно Македония има своя история от 1944 нататък дотогава славянското население се е смятоло за бългорско,но благодарение на сърбите то стана изведнъж македонско да бъде различно от българското.Но май хората вече проумяват какви са там чисти българи.

149

вардар и марица

преди 6 години

Пустият ни балкански индивидуализъм... докъде ни докара! Не мислим първо, а първо действаме, и после кръв, сълзи и сополи... И брат срещу брата. Това е равносметката. Повече търпимост, интелигентно и разумно отношение към проблемите, това е нужно. А то какво, от едното пиянско сбиване на сватба война може да стане на Балканите. Да се смееш ли, да плачеш ли!

148

Анонимен

преди 6 години

И едната и другата България са на изчезване, не се карайте. Не виждам защо НАТО и ЕС да са единствен избор за нас.

147

Кой

преди 6 години

Тези съвсем изтрежяха . Да ходят на доктор !

146

:)

преди 6 години

Четейки статията, разбирате ли кой му дърпа юздите на това грозно ***??? Пак американците виновни, типична руска марионетка и подставено лице на Кремъл. Знаем всички какъв е приносът на "братушките" за създаването на тази измислена държава. Знаем и какъв им е приносът за анти-българските отношения в Македония...

145

евалсомги

преди 6 години

абе какво се зянимаваме ,писна ми на сайдера.

144

детелини, детелини

преди 6 години

До 5-коИ още нещо - време е да пораснем и да помъдреем като народи, да престанем да се държим като незрели пубертети, дето хормоните ги бият, и от това вършат и говорят глупости. Явно е нужно още ВРЕМЕ, да се преодолеят различията, да се затворят старите рани, да се спре с ровенето миналото. От нас, обикновените хора, си зависи да не се поддаваме на никакви провокации и манипулации, а да живеем в мир и разбирателство, нали сме съседи!

143

детелини, детелини

преди 6 години

До 5-коВярно е, искреното приятелство се доказва с времето, но когато има желание и от двете страни, ЩЕ СТАНЕ, бъди сигурен! И да ти е лека работата, брате!

142

5-ко

преди 6 години

До детелини, детелиниНе гледаме искрени намери за приателство ....Поздрав , треба да одам денес сум 3-та смена на работа .... А чао

141

детелини, детелини

преди 6 години

До 5-коБалканите - врящо гърне - войни, разпадна се голяма и силна държава Югославия, смърт, кръв, изнасилвания, ужас! А от българската до австрийската граница, все Югославия беше, нали така! Това е идеята - тука на китните Балкани, мир и разбирателство да няма, и ние и тук в този форум се караме и се опитваме да се надприказваме. Няма смисъл. Животът е кратък, брате, давайте да го живеем като добри съседи! Искрено ти го казвам!

140

детелини, детелини

преди 6 години

До 5-коАко ние, брате, не се караме, а търгуваме, разменяме си туристи, студенти и живеем мирно и с човешко разбирателство помежду си, ще сме добре - и ние, и вие. Това е истината, другото е от лукавия и от недобросъвестна политика, която има точно тая цел - на Балканите да няма приятели, а смъртни врагове. Стария принцип - разделяй и владей! Замисли се, не е ли така?

139

5-ко

преди 6 години

До детелини...Анкетата е порачана , на медиите нико не треба да им верува , конкретно за таа коа ти а спомнуваш излезе во списаниата на српски медиумски сопственик на Курир ко имаа новини и во Македониа а е спонзор на Зако а опозициа на Вучич , можеш лесно да провериш дали пишувам вистина или не , провери по интернет ....

138

детелини...

преди 6 години

До 5-коСоциологическите проучвания в Македония друго смятат, да ти кажа! 80% от братята македонци ИСКАТ договор ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО с България, както и членство в ЕС искат хората! Не е хубаво да се караме и да се делим, смятам аз. Може да си живеем като добри съседи, да си помагаме и да си сътрудничим. Това е идеята на договора. И тя е добра идея и на никого няма да навреди. И тези 80% разумни човеци го разбират!

137

5-ко

преди 6 години

Во Македониа Албанците се верното куче на Америка , Македонците имаат изразито АНТИ-Американско расположение па спрема тоа и анти Нато .... они се свесни за тоа и нивниот амбасадор Бели за ова даваше извешта пред нивниот Сенат . Договорот е нивно масло и како таков не наоа поддршка меу Македонците кои се свесни за тоа дека по секоа цена сакаат да не упикаат во НАТО ...

136

Дамян Груев

преди 6 години

На такива като Миленко Яне Сандански им правеше усмивките от ухо до ухо.

135

5-ко

преди 6 години

До детелини, детелиниМнозинството Македонци не сакаат да влезат во ЕУ а сигурно сите не сакаат да влезат во НАТО ....

134

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да обръщаме внимание на Олигофренко Недоебковски? Той е спляскан безродник и сръбско ***. Иначе и ние не щем договори със Западна България и с българите второ качество зовящи се македонци.