43

Манолски

преди 6 години

100 пъти съм ви писал, че еврочиновниците много искат да отгледаме собствените си палачи ***

42

Анонимен

преди 6 години

Сандокан мале, с двата ножа, Меееркелооооо, саандъци.....

41

Стига ислямофобия

преди 6 години

Стига сте свързвали религията с тези атентати. В Германия има турци гастербайтери от 90-те, но никога не е имало проблем. Проблемът не е в исляма, а в начина по който се използва и веднага ви давам пример. Имам колежка иранка и тя ми каза, че има няколко превода на корана на немски, като един от тях въобще не е доброжелателен. Промиването на мозъците чрез религия не е нещо ново. Не забравяйте хилядите християнски секти, чрез които някой хора натрупаха значителни богатства.

40

до 49

преди 6 години

Не си разбрал нещо май. Направили цирк и единият терорист спрял другия терорист като във вица за доброто и лошото ченге. Аннадън му?

39

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Терориста крещял и колил, докато не дошъл един луд турчин и му нацепил два три тупъника.Това казаха по немските медии.

38

Анонимен

преди 6 години

Оооо, ти си цвете...

37

Анонимен

преди 6 години

Мустакати жени и космати деца - наследство от мамуните в турция.

36

Изперкел

преди 6 години

едно бдение на свещи и плюшени играчки и продължаваме напредтова е религия на мирада не си помислите нещо?нашите ценности са и да ни колят ние пак няма да ни е страх

35

Анонимен

преди 6 години

ГДР може да се отдели пак и да стане съюзник на Северна Корея и Китай. Друго спасение няма за германците.

34

Анонимен

преди 6 години

Палестинците за какво са преследвани там? От какъв зор Германия ще го държи там? Те си имат вражда с евреите. Някой ни будалка лошо. Дали е Ен Те Фау или друг ще се обистри скоро.

33

Анонимен

преди 6 години

Палестинец от СА? Нещо не пасва пъзела.

32

Анонимен

преди 6 години

Това е бъдещето на немците. Ще видите само след няколко години какво ще представлява швабия. От цветуща държава ще се превърне в най голямата *** която едвали някой може да си представи и в най големите си кошмари!

31

хи4 не са в 4ас

преди 6 години

До АнонименОще какво трябва да се слу4и, че спят още, говорим за българите, че не се вдига, да така е, а германците как са се вдигнали, защо не протестират, защо ги бият и не излизат навън и да си кажат какво им е на сърце, какво стоят като шмуглави, нещо пияни ли са, зомбирани ли са?

30

Анонимен

преди 6 години

Питат ми, кой твърди, че нападателят е палестинец, роден в СА и дошъл в Германия като бежанец - ами немски сайт, чиято име много прилича на нова телевиция с тире между n & tv.

29

Мдаааа

преди 6 години

Вие се шегувате отдолу, но реално в днешно време в големите градове на Германия опастността да Ви убият в терористична Ислямска Джихадистка атака е многократно по-висока отколкото същата в много места в самия Ислямски свят!!

28

упс...

преди 6 години

Пак ли бе????Б-х леля му, дойчовците май взеха да свикват с виковете "Алла в Бара"!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Кой твърди това?

26

Анонимен

преди 6 години

Нападателят е палестинец, роден в Саудитска Арабия и дошъл в Германия като БЕЖАНЕЦ!!!

25

Кака Рени

преди 6 години

"Германският в. "Билд" публикува в сайта си снимка на нападателя с бяла окървавена торба на главата."АМИ УНИФОРМА, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ!

24

Евротолерантен

преди 6 години

" нападателят е пробол с ножа един човек, който починал на място, и е ранил четирима души, крещял Аллах е Велик"! ТОВА НЕ Е ВАЖНО! Важното е твърдо да се заяви, че това няма нищо общо с Исляма, Мохаммед, Корана и Ислямския Джихад! И още по-важно е сега, повече от всякога да не се допуска Ислямофобия! Же суис Хамбург! (меченце), (цветенце), (кандилце)