16

1

преди 6 години

До Изпробвал,да честна в ушите.

15

Изпробвал

преди 6 години

Истина е;Изпробвах и се уверих.Наистина е честнаАко не вярвате- пробвайтеЧестна е,много е честна Ви казвам.

14

Тиквун из с Банкя

преди 6 години

И оня със суджука ,затова подаде оставка...

13

да невинни са

преди 6 години

ако нямаше полза и те/в.симеонов и сие/нямаше да ходят на границата/на избормия ден/и да се правят на клоуни.още тогава се разбра за тяхната завера с герб ха ха ха.....

12

ааа

преди 6 години

Всички затворници казват, яе са невинни.ТОЗИ БИЗНЕС С МИГРАНТИТЕ СИ Е НА ВАЛЕРКАТА, ТАЗИ КЪДЕ СЕ Е НАВРЯЛА. Валерката си строи оградата, той си знае къде са специалните дупки, съдето се събира входната такса, неговите хора уреждат превоза.

11

Анонимен

преди 6 години

Vsi4ko e MAFIA.

10

Анонимен

преди 6 години

Такава хубавица не може да е виновна.

9

нено

преди 6 години

До сакиДържавата е неодушевен предмет - даже не е и субект. Виновни са членовете на племето и институциите, олицетворяващи държавата! Не сме дорасли!!!

8

гражданин

преди 6 години

Правилно че от каналджийството по голям бизнес няма без да влагаш инвестиция Стоиш си на автостоп и те сами идват иги придружаваш само .Просто им сочиш преките пътища от Синеморец за магистралат по пряко през Странджа вместо през Бургас .Той Симеонов предизвика строежа на ОГРАДА срещу каналджии и трафиканти а се оказа хора от неговата ПП НФСБ в твое лице ги олицетворяват

7

25

преди 6 години

В БГ на магистралата, отляво до теб карат мутри и те следят ,дали ще ги засечеш ,за да ти избият зъбите с палки, отдясно до теб ,лелка от НФСБ ,тайно прекарва джихадисти, зад теб кара надрусан луд заклал приятелката си син на известна аптекарка, пред теб карат шведи без книжка 10 в една кола, по назад присветкат преторианците от НСО и гледат лошо, над теб летят Кугари и Фалкони с премиер по потник и президент по чехли. Зад завоя чакат отегчени КАТ-аджии ,за да си искат подкупа. Така си е тука.

6

саки

преди 6 години

Гнила държава. От лелката дето краде пастет в детската ясла, до олигарсите дето крадат директно от хазната и европарите. Манталитета на това население ,на тази територия е крадливо, лукаво, далаверско, подло и завистливо.

5

агнец божий

преди 6 години

Просто са и скръцнали със зъби да изчезва скоропостижно,щото иначе...!

4

Анонимен

преди 6 години

Келепира на "патриотите". Винкела строи рехава ограда, подчинените му, прекарват терористи. Отделно субсидията за тази гнусна папплач.

3

Анонимен

преди 6 години

Ей секнаха далаверата на човека :)

2

художника

преди 6 години

И какви са "политическите мотиви" като твоите са във властта ***??? Кой ръководи МВР и ДАНС? Искаш да кажеш, че са луди да си режат клона на който седят, така ли ??? Май мотивите са "ФИНИКИЙСКИ" !!!

1

Чавдарка

преди 6 години

Честна пионерска ли?