11

Хейтър Тролев

преди 6 години

Няма какво да се лъжем, никой не става 100кг за два дена , става с постоянство - същото е и с поддържаната фигура.

10

Анонимен

преди 6 години

Ей, много откриватели и откривателки на топлата вода се явиха в днешно време.

9

Анонимен

преди 6 години

Аз бръмча.Забих една позната.Един ден направихме главите. Тя имаше РД.И в един момент, направихме "сварката.". Като се съблече тяло на девойче.Но се оказа,че е спортист,при това с деца.И аз шах!Личи си кога са се занимавали със спорт.Фигурата им е такава.Дори да разпуснат малко пак са стегнати. Няма шоп няма фото.Абсолютно естествена. С кадифена,нежна кожа.Гладка,нежна.

8

Анонимен

преди 6 години

До СлавНе си и платил сметката,защото е с двойна гуша?Хахаха...ти си голям ***.Верно ли!?

7

Слав

преди 6 години

Две нещо са много отблъскващи за мен в жена, това са двойната гуша и паласките! Запознах се преди време с една във Фейса, изглеждаше хубавица на снимките, но като се видяхме в мола приличаше на кюфте! Каза, че си прави снимките за фейса само от горен ъгъл надолу, а тя гледа нагоре, за да изглежда по-слаба и да не и личи двойната гуша! Иначе хубава в лице, но като каре! Познайте, дали имаше втора среща - НЕ! А и сметката и не платих, а и казах, че няма да я обиждам, защото е еманципирана! :)

6

Анонимен

преди 6 години

Корема като го отпусне всъщност.

5

Маугли

преди 6 години

Ъгли, мъгли, ама нали ще дойде Видовден на първа среща и ще й лъсне разпуснатата провиснала и дебела гъзицa! И тогава нема да гледаш снимките й, а нея! Да не говорим пък като се съблече в леглото...може да "ти се обадят по спешност" и да си биеш шута, ако изсипе тон мастни и целулитни наслагания! Хубавото си е хубаво, но което е верно хубаво! Фотошоп и ъгли на снимка не вършат работа, а са само за избиване на комплекси!

4

Анонимен

преди 6 години

На една от снимките е с корем. на друга стегнат.Взела е корема на друга стегнат слага си го на нея фотоколаж..,малко Фотошоп и е перфектна. и вярвай.

3

Анонимен

преди 6 години

Това на тази снимка не е жена.А много жени ползват трикове,като Фотошоп и прочие.Взимаш си *** на някоя и краката и си ги слагаш на себе си.Но ако знаеш за какво става въпрос, ти се струва смешно и жалко.Крадеш чужди тела.

2

Анонимен

преди 6 години

Конкретно този тюфлeк от снимките с тази запусната фигура няма как да има хубави задни части. Смешно е, когато несаксапилно изглеждащи жени обсъждат добре изглеждащи.

1

мда

преди 6 години

Пак от пандите... кога ли авторки статии...