8

аз

преди 6 години

До Гошуможе и на работа да ходиш гол

7

Анонимен

преди 6 години

Точно така,голи за да не си мачкате дрехите докато се гнявите.

6

Гошу

преди 6 години

Сам или с някоя винаги спя гол. Даже като съм си в нас съм пак чисто гол, даже когато не спя. Ето сега пак съм гол :) Много е освобождаващо и леко някак си

5

пазете децата

преди 6 години

Пазете малките момичета и девойки от сутиени..повечетополучават трайни увреждания на телата вкл на майчините органи.Телата им не изискват такива опасни съоръжения вкл с или без банели..Пазете гащичките на момичета девойки и жени от замърсяване в пералните перете ги само в чисти легенчета.

4

има работа за учени

преди 6 години

Не слагайте сутиени..Петнадесет минути стигат сутиена да почне да ви уврежда зверски тялото..от електромагнитния смог се претоварва и облъчва тежко.ползвайте щадящо горно бельо...Експерти да проверят какво са носили БЪлгарките до 1920 година за да раждат здрави и умни деца по 6 минимум

3

личен опит

преди 6 години

Къпете се често ..сменяйте дрехите веднага след прибиране в къщи..бельото и ризите са вече опасни заради тежки облъчвания от камери и скенери.НАкиснете ги в легена или ги намокрете ..Много важно е за децата тероризирани с камери в училищата.След училище веднага да се окъпят и с нови прани дрехи..

2

Дебел губер

преди 6 години

Зимата спя със ватенката, поради липса на парно.

1

Flex

преди 6 години

"Спете голи, тялото ви ще е благодарно!"- Бе тялото ми може и да е благодарно, ама останалите пътници в трамвая едва ли...Инак да, усещането за свобода е страхотно, ако съм си в собственото легло задължително.