25

Анонимен

преди 6 години

И какво ще разберат за сделките, като ги прочетат?Всеки знае какви умници са разследващитеЗа пример - КТБ

24

семо мастиката

преди 6 години

...щом не дава проверка на сделките начииии....прай за бой:)))

23

анонимен

преди 6 години

честната нотариуска се оказва че малко са я били,просто е *** като цялата им адвокатска гилдия,там почтените и коректните ги считат за луди.

22

закривайте делото.

преди 6 години

Пребитата нотариуска не дава на МВР да проверят сделките й..............което ще рече ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ. ако например клиент А се е сдобил неправомерно с 3 апартамента от клиенти Б В Г - с ДОБРЕ платената помощ на нотариуската - то клиенти Б В и Г са се събрали да си "поговорят" с нея,но тя се спънала на тротоара.

21

месара

преди 6 години

е как ще ги разпознават , нали после ще хвърчи олово !

20

ИВАН

преди 6 години

До ВалентинНикакъв проблем всички си вземат нотариалните актове,новите ,разбира се и всичко е о,кей!А вие да ни лъжете? Смешно е да ви казвам,че нотариуси са много по заможни от добри,много добри адвокати!

19

Анонимен

преди 6 години

щом не иска да съдейства на полицията - или не им вярва,или наистина е имало за какво да я бият

18

Анонимен

преди 6 години

От заглавието, на читателя му се струва, че има разпознати биячи. После прочита цялата лишена от смисъл и някакви новости новина и разбира .... нищо!Долу горе това влиза в категорията на фалшивите новини които преобладават! Не знам що въобще отварям този сайт ... то той все повече прилича на флагман.бг

17

до Кой?

преди 6 години

Хайде, пак БСП било виновно за хаоса около нас. Нещата са от прости по-прости. Некадърното управление на ГЕРБ произвежда хаос.

16

защо

преди 6 години

поставят някакъв долен нотариус наравно с един пребит журналист?

15

Валентин

преди 6 години

"И какви документи и клиенти пази? Нали работи законно и спазва закона? Който си работи честно не би трябвало да го е страх."В идеална държава е така. В БГ е точно обратното. Ако си престъпник - имаш покровител в полицията. Ако ли не - ще започнеш да се отчиташ. Иначе я фирмичката, я нещо друго.

14

Кой?

преди 6 години

Много ли е трудно да се досетим, че целта на тези и други произшествия е да се създаде хаос и напрежение в държавата? Въпросът е кой има полза от това и кой е подбудителят? То е ясно кой? Другарите комунисти/социалисти търсят всякакви предпоставки и възможности за конфронтация и безредици за да обвинят правителството в безпомощност и некадърност с тайна надежда да го свалят от власт !Успех другари! Кремъл е с вас!

13

Валентин

преди 6 години

Фактът, че такава информация излиза във вестниците (че не искала да даде достъп на фуражките), подчертава, че правилно им го е отказала. В БГ няма контрол кой се ползва с тази информация, къде се съхранява, за какъв период и т.н. За хора с частен бизнес това е още по-важно защото излагат своите клиенти. А така фуражките се опитват да намекнат, че видите ли искат да помогнат, ама тя не им съдействала. Изместване на фокуса както винаги.

12

Анонимен

преди 6 години

те сделките се виждат черно на бяло, нали ги вписват? знае се кой какво е купил и за колко. въпросът тук е, че хора без отговорност, вероятно анонимни служители на мвр, ще получат достъп до стотици банкови сметки , оттам нататък върви търси кой какво е преснимал и преписвал и за какво ги ползва. нали ви е ясна нашата държава?

11

Да ви ...

преди 6 години

А плащай сега разходите на полицията. Като не си съгласна аз като данъкоплатец защо да плащам. Мафия сте всички!

10

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Вярно ли е че няма Институция като Полиция и Прокуратура която няма законно право или задължение да провери Търговска Дейност ???Тук Лъсна Маймунски *** .Предполагам че същото е и с Частните Съдии .

9

Анонимен

преди 6 години

А колко народ е влуден от нотариусите!И сега какво излиза,че може да ги поступват защото ще мълчат.Брей.. туй нотариус вече е рискова професия.Халал да са им парите,щом от време на време ще има кютек.

8

Бау

преди 6 години

Принципно е съсипващо забизнеса и кариерата й ако си даде документите. Тя знае защо е бита, но е в патова ситуация, че не може да го докаже.

7

Анонимен

преди 6 години

с други думи нотариустката се е сетила защо е битаа щом не иска да казва на ченгетата, дали е имало и защо да я бият?

6

Темида

преди 6 години

...........не дава съгласие да проверим сделките й.........Егати заспалия, ***, ***, малумен, боклучав, безмозъчен, безгръбначен, ниско интелигентен "народ" дето сме честно. Протестирайте за високи блокове, съда , прокоратура, нотариуси, висши полицай разсипват бъдещето Ви дори повече от политиците.