24

Лопатата

преди 6 години

Благодарим ти, Дарина, че ни позволи да спонсорираме твоето участие в партито на Леонардо и Кейт, чрез парите, които покойния ти съпруг открадна от нас, по един или друг начин. От обикновените българи.

23

Анонимен

преди 6 години

..."гост" на партито на Лео ди Каприо....а той дори не знае за съществуването и.И Берлускони също.И младия и италиански любовник и пооскуба малко парици и я заряза.

22

Честно,

преди 6 години

някой изобщо интерисува ли го тази особа и свързаните с нея платени новини???

21

фитка

преди 6 години

как окрадоха България и сега си живеят живота, а народа ни умира.

20

чукач

преди 6 години

дарина ще я мачкам 47 минути ноно стоп ....

19

Палмето

преди 6 години

С пари,без пари,всички сме гости тук. Само някои където са с много пари,не искат да е така, поради което се приближават повече до животинският свят,отколкото до човешкият.Този закон е ненарушим.

18

Анонимен

преди 6 години

Някога ще организира ли нещо подобно в БГ .Защото така ,ще има възможност да върне част от взртите " назаем " пари ,и в БГ има нуждаещи се болни

17

Анонимен

преди 6 години

Според мен ситуацията е следната: Обявява се сред богаташи сноби, че се организира парти. На партито ще има томбола. Голямата награда от томболата е вечеря с Леонардо ди Каприо. Самият Леонардо ди Каприо ще се яви на вечерята за малко, защото е сериозно болен, ще позволи да го снимат на някое не добре осветено място заедно със спечелилия томболата, ще е сключил договор за правата на снимките с него и ще използва името си за реклама.

16

Обективно

преди 6 години

Дърта, натрапваща се мумия! Пародия е...

15

Анонимен

преди 6 години

Комунистическа държанка и престъпница!

14

ай

преди 6 години

Раздава парите от приватизация на народна собственост за благотворителност.

13

Чавдарче

преди 6 години

И какво сега? Ще честваме всяка година тази дата ли?

12

Анонимен

преди 6 години

до 14 Мултигруп викаш не беше мутренска фирма? Вярно Илия не беше мутра, но защо прави такава фирма??? Това го прави веднага мутра. Той и Джаро е бил ченге в оня филм, но след това създава престъпна организация.

11

дрън брън ганке ле

преди 6 години

До шматкаВсе ми е тая дали е жив или не!Все пак той не беше мутра,а офицер от ДС!Проблема е,че тая прави грешка след грешка!И то груби грешки,нетипични за ситуацията!Само за протокола,тяхна си работа,не ме интересуват!

10

шматка

преди 6 години

До бибамболеоУмрял е баце.Големите акули от ДС няма да го оставят жив с толкова много инфо за тях.Той си беше момче за всичко.

9

tojo

преди 6 години

Абе тая "бизнесдама" не живее ли с парите от наркотици(убили деца и възрастни) и изнудване(заличило много бизнеси)....ДА ВИ Е*ЕМ и стандартите за бизнесдама...Нема такива жълкари като някой сънародници готови да лижат подметки....за да си напълнят стомахчето....

8

бибамболео

преди 6 години

До шматкаА бе,човек,това нещо го играе "веселата вдовица",и си плаща света да знае,как си прави свалки с тоя и оня!Хората четат,дразнят се и пустосват,а тя пет пари не дава!Играта е такава,света трябва да знае,че мъжа и е мъртъв,а тя,неутешима,се развява нагоре-надолу!Което значи,че не е чак толкова умрял!Сега вдяна ли!?

7

шматка

преди 6 години

Колегата обиди бизнесдамата и го заличиха:)))Пич това е платена реклама .Не може да обиждаш.Дамата ще иска ресто на парите от такива като теб

6

Димитър

преди 6 години

"В рамките на вечерта се разигра на благотворителен търг вечеря с Лео и Кейт, която ще се осъществи в Ню Йорк."Опитвам се силно да го разбера, но не успявам.

5

шматка

преди 6 години

До 3Щом наща леля е била там кой го интересува за Лео:))