36

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще ударят с неговите камъни,по неговата глава.Всички диктатори завършват по един и същи начин.

35

Пп

преди 6 години

До ИнтересноВ последните 30 г е така, да не кажа винаги

34

пущиняк

преди 6 години

Преди малко гледах клипове в "тубата" за това как руснаци нагрубяват чеченка във Воронеж! Впоследствие едни чеченски бабаити се вдигат и отиват във Воронеж да отмъщават- пребиват нищо неподозиращи хора! Гледах също и произвола и безнаказаността на същите в Москва- изнасилват, грабят, убиват и след като спецчастите ги задържат, Разман се застъпва за тях, и ги освобождават! Явно днес в Русия е голяма привилегия да си чеченец! Явно и на Путин му е време да си ходи!

33

Анонимен

преди 6 години

Името на града- Грозни, много подходящо име!

32

PRAWILNO

преди 6 години

Много правилно е написано - Мюсюлманите са грозни и подли хора .Не може да имаш идол чалгар като аллах , който ти казва да убиваш и ще получи награда .Това прилича на лотарията в България .

31

Shark

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА. За какви културни столици на мюсулманите говориш при положение че те нямат никаква култура. Може би с изключение на Сирия, затова беше и разбита. Особено пък да ми говориш за Турция и култура е все една да ми говориш за индианец и компютър. Никаква култура нямат, наследството им от османската империя, която искат да възстановяват, са само миризливи джамии, нищо повече. Като са били толкова велики къде им са известните художници, писатели, архитекти. Нямат, щот са прости

30

Анонимен

преди 6 години

След време цяла Русия ще заприлича на Чечня.

29

Анонимен

преди 6 години

Чечня ще бъде първата страна, която ще се отдели от Русия. Там и сега законите на РФ не важат а Путин плаща милиарди за лоялността на Кадиров. Щом секнат парите, ще секне и лоялността. На практика днес в Чечня е дерусифицирана и ислямизирана, като многоженството, особено сред ръководните кадри е нормална практика, както и носенето на хиджаб.

28

Анонимен

преди 6 години

Понякога се замислям, че щом за по-малко от един човешки живот хората са забравили царското време преди 9-ти , е възможно хората в турцшя да забравят хубавото на свободния живот и да предпочетат ислямски халифат.

27

До ха хото

преди 6 години

И щте сте интересни,доксто сте полни,после лодката,***,силата на запада е в технологийте,ваштс,да пруцате козите

26

Анонимен

преди 6 години

До Факт,абе кой нормален човек взима автобус за международен превоз.?Брато,ти си или мазохист,или незнам,това не е изтина

25

Анонимен

преди 6 години

Ще бягат ама друг път. Ще бягате вие с подпалени шaлвapи...

24

Анонимен

преди 6 години

Нещастни лузъри, обрекли живота си на измишльотини и тълкувани според случая... Прагматичните хора отдавна са разбрали, че ислямът е човеконенавистна доктрина, създадена от човек, а не от Бог. Всички прогресивни индивиди, дори и родени в ислямско обкръжение са се отказали от него, като нечовешко. Ислямът е правила съставени въз основа на насилието и принудата, а не на осъзната нужда от любов към Бога и ближния. Всичко създадено от човек ще се разпивали, а създаденото от Бога ще пребъде. Амин!

23

Какви са тези реклам

преди 6 години

Да бягат всички там, тук да останем ние, и нека религията ни да е лоша.

22

Анонимен

преди 6 години

Както чета тук е пълно с адвокати на исляма... Само не ми е ясно чий го дирят тука щом ислямът е много хубав. Ако могат да ми отговорят.

21

СатаНАТО™

преди 6 години

Преди всичко този орангутан Кадиров заяви, че щял целия свят да "поставить раком". Тоест те с Путин щели да нагъзят целия свят. Това означава този израз на руски. И този *** седнал да говори против хомосексуалистите.

20

СатаНАТО™

преди 6 години

До ФАКТ!Спокойно оня ден се върнах от Франция.Като се качиш в автобуса все едно си в Джелалабад---------------В автобусите на Запад се возят само най-пропадналите.

19

До ХА-ХА-ХААААА

преди 6 години

Ти си болен муслимски и протурски мозък! Пишеш по начин по който правиш едно, и неутрален да си ще намразиш Турция. В цял свят никой не харесва Турция, а с последните простотии на Ердоган, Турция се връща в миналото. Европа все още по гейски търпи и се прави на неразбираща, че исляма я унищожава. Накрая ще стане война с много жертви и с исляма ще свърши завинаги. Толерантността не е слабост и тя е на привършване. Турция ще се изолира все повече. А Русия още балансира но до време и ще ви унищожи.

18

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте,не с а рекли руснаците и тия амуджи от утре ще почнат да строят църкви и да припяват тропари във възхвала на батюшката в кремъл.

17

Анонимен

преди 6 години

До 19 Къде прочете, че руснаците са дискреминирани в Грозни? Нали уж руснаците дискреминирали малцинствата, а я как живеят по собствени правила чеченците!