8

Анонимен

преди 6 години

Аз бях в този влак и мога да ви кажа че фактите за мен са страшно преиначени първо но не по важност докато чакахме всички които трябваше да доидат пожарна съдебна мед. и т. н. т. минаха 2:30 Това е истинската причина да голямото дакъснение. И не на последно място що за *** сте всички които изписахте толкова глупости само и само даимате някаква сензация върху болката на хората,преди да отпряняте каквито и да е обвинения запитах те ли. се как ще спи горкия човек как ще живее от тук на татък ...Влак в България не може дй ускори за две мин. за да кадвате че я е хомел!

7

Анонимен

преди 6 години

глупости са това - двадесете минути, заради инцидента влакът стоя два часа и половина

6

Анонимен

преди 6 години

Влакът с криминално минало ли е бил ?

5

Анонимен

преди 6 години

От къде ги събирате такива журналисти - то бива, бива, ама такова заглавие вече няма нищо общо нито с българския език, нито с логиката ...

4

Анонимен

преди 6 години

Не знаех че влаковете излизат от релсите и отнемат животи - ей така.

3

Момо

преди 6 години

Лош влак! Лош!

2

Анонимен

преди 6 години

"Все още не е ясно дали жената сама се е хвърлила под влака".Или това, или влакът е завил рязко вляво, с цел да я блъсне.

1

бмп

преди 6 години

Това за отнемането на живот от страна на пътническият влак ми хареса! В зависимост от причините за смъртта може да се напише въже отне живота... или пистолет, или при скок от висок етаж жилищен блок отне... и т. н.