87

просто мъж

преди 6 години

Основно предизвикателство пред един мъж е да намери жена която да роди здраво и умно дете. По възможност повече. Майката трябва да възпитава децата така, че те да споделят възгледите на бащите си.

86

Анонимен

преди 6 години

Този наистина ли иска да се размножи!

85

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че би могъл да намери подходящ партньор сред представители на собствения си пол, след това, което прочетох. Истинските мъже приемат жените каквито са си (с всичките им "глупости") и даже се вдъхновяват от тях, и не очакват от тях да се държат като мъже.

84

Без име

преди 6 години

Да вземе да се клонира в женски вариант! Тогава ще са си лика-прилика :) От друга страна познат на наш приятел си намира жена точно по този начин. Прави списък с всевъзможни изисквания към бъдещата си съпруга - да можела да свири на незнам си колко музикални индструмента, да говори тези и тези езици, да бъдела такава и такава ... и, о чудо - намерил я! Имала само един дефект - не можела да свири на (забравих какъв инструмент) и то защото съпругът не го бил включил в списъка. Усхех, младеж!

83

Арети

преди 6 години

Красивят ум прави жената красива!!! Начинът на една жена по който тя иэраэява себе си, също е важен эа определяне на индивидуалността и!!! Това което прави жената перфектна, е самото и присъствие да вдъхновява теэи около нея, иэпълвайки живота с енергия, любов и апропо страст!!! Лек ден дами!!!

82

Анонимен

преди 6 години

Тоя още малко ще поиска и чонката (Лабиа Минор) да им е напреко!

81

Анонимен

преди 6 години

мисля че няма да я намери

80

Анонимен

преди 6 години

Да си вземе роботоид, защо занимава човечеството

79

Анонимен

преди 6 години

Хубаво и в замяна получавам някъкъв шашнат комплексиран и смахнат ***.Мися ,че светът затова е интересен защото всички сме неповторими по свой собствен начин.Между дриугото отговарям на почти всички изисквания но защото аз искам не защото ми е наложено.Така е в този етап от животами,но по нататък никой не знае.

78

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо, но когато имаш изисквания и то не едно е добре да напишеш каквойна можеш да предложиш...Късмет поне знае какво НЕ иска от една жена.

77

Анонимен

преди 6 години

Ако блог-постът беше ироничен, щеше да е перфектен - толкова добре илюстрира модерния псевдоинтелектуален анти-всичко фъкбой... Само федората лиспва.(не, сериозно, все още не мога да превъзмогна, че човек се хвали как не слуша музика и изтъква знанията си по Доукинс)

76

Анонимен

преди 6 години

по този начин не можеш да си намериш човек до себе си.истината е, че трябва да се отвориш към този който ти хареса и да се опиташ да го разбереш и приемеш. за другия важи същото. може да сте много различни, но ако има любов и уважение, ще имате успех като връзка. не става с ограничения, екстремни изисквания и условия.щастливата връзка просто не функционира така.пиша това, като човек, който след години на тръсене (онлайн и офлайн), накрая срещна половинката си в интернет и живее щастливо с нея

75

Полковник Дрискол

преди 6 години

Залегнииии! Огънн, БИЙ!

74

Анонимен

преди 6 години

До ГошуТези мацки са най-яки за 1-2 пъти. После писват. Не стават за дълготрайна връзка, камо ли пък за семейство.Не си мисли, че на жена купонджийка ти ще си и единствения мъж.Освен това най-вероятната причина за женитба с такава жена е, че ще е глътнала топката. Това дали ще е от теб или от някой друг е въпрос на шанс.Оттам идва и следващия проблем.При бременност, жените се променят. Променят се физически, променят и мисленето си. Със сигурност ще останеш разочарован от промяната.

73

От село

преди 6 години

Търся си жена с трактор! Моля изпращайте снимки на имейл- на трактора!

72

Гошу

преди 6 години

Аз пък ако се реша на сериозна връзка отново, ще си търся точно обратното в момичето от това което иска този образ :) Искам гадже с татуси, пиърсинг, да порка и да се друса, но само да не пуши (освен трева) и да обича купоните. Тези са най-яките мацки, ще ви кажа, имал съм такива гаджета и с тях съм си прекарвал най-добре. Този явно си търси някаква монахиня-професорка

71

евала

преди 6 години

Много ми допада, че е ясен в позицията си. Но е твърде зализан за моя вкус.Успех

70

Eлена

преди 6 години

До Анoнимен:И кога ми видя лигите по Джоли?

69

Анонимен

преди 6 години

Само за едно е прав - жена, която не иска да го яде (месото) не ви трябва. Иначе всичко добре, докато не види изискванията на тази, която отговаря на условията.

68

Генчо ген.

преди 6 години

е той Валката отдавна я пусна ама явно ще е мидсъмър 2017 клюка иначе наистина джурналята като копират да не редактират, "меми" не е точно "теми" ;) MIDSUMMER madness лудост, умопомрачение, разг. чисто безумие, връх на безумието