55

И ти ли Бруте?

преди 6 години

...И ти ли брате Бруте!?!Идея 1. Свой човек от семейството, от много близко, право в сърцето... Само близък човек от семейството може да има позволението на кучето да бъде вързано, вместо убито.Идея 2. Някой прави фелацио на друг, а преди това връзва кучето за да не смущава Другия. А Другия е още по-извратен, слагайки край на живота на якия българин. В Булонския парк това е абсолютна реалност, без подобен завършек за Някой в Парк Лаута...

54

Анонимен

преди 6 години

на направят клизма на кучето да се установи дали не е глътнало оръжието...

53

Анонимен

преди 6 години

самоубил се е в къщи и след това е извел кучето за да заблуди полицията...

52

Агент 007

преди 6 години

Искам да помогна на разследващите,защото виждам,че са в задънена улица.Заинтересовано лице е знаело,че човека от снимката всеки ден е разхождал кучето си по тази алея и то по едно и също време.Били са познати.Другият му е дал да подпише нещо-документ или друго.Жертвата е трябвало да освободи ръцете си и затова е вързал кучето.Нвеждайки се върху листа,губи от погледа си действията на другия.Оня мигновено вади пистолет и от близко разстояние го уцелва право в сърцето.Това е моята версия.

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко се беше самоубил,къде му е оръжието? ----------------------------------------Кучето го е изяло :D

50

Анонимен

преди 6 години

Ако се беше самоубил,къде му е оръжието?

49

Виц

преди 6 години

До Анонимен 51 Разпитват свидетел по убийство в съда.Съдията към свидетеля:Какво чухте? Амиии, чух два истрела.На какво растояние бяхте при първия истрел? А мии, около 20-25 м. А при втория? Ааа, при втория има , няма 300 м.

48

Анонимен

преди 6 години

Това ми напомни онзи виц, дето наръган 17 пъти с нож го изкарали, че просто се е спънал и паднал на земята върху ножа. Просто 17 пъти все е ставал и все е падал и все на същото място и на края взел, че ритнал камбаната.

47

милиционер

преди 6 години

...а не допускате ли възможността кучето да е обучено за подобни самоубийства (както има кучета водачи, следотърсачи и т,н). След изстрела е захапало пистолета и го е пуснало в някоя кофа, която отдавна е изсипана на бунището...Сега претърсваме там, между другото...Намерихме и изехме доста полезни неща, но пистолета засега го няма. Много ви е лесно да плюете, но ние българските милиционери работим усърдно.

46

Батман

преди 6 години

И на края ще излезе че някой роднина го е убил или жена му......

45

Че Гевара

преди 6 години

Кучето го убива ,защото редовно го бие ,закопава пистолета и се връзва за дървото .Следствието е приключено ,всички милиционери излизат в опуск .

44

Анонимен

преди 6 години

Кучето да се подложи на детектор на лъжата и да бъде задържано за съучастничество без право на гаранция под строг режим - доде си признае...

43

Анонимен

преди 6 години

МВР доказа че по *** институция няма на планета .Иначе реват за заплати и висока пенсия .

42

Анонимен

преди 6 години

Кучето ще да е, да знаете.

41

Анонимен

преди 6 години

А може би е паднал метеорит от антивселената и се е анихилирал близо до "бизнесмена", който е бил прихванал древен вирус от взривяването на тепетата за строеж на мола, или сестри галеви са се телепортирали от бъдещето и Божиловия не е можал да понесе гледката.

40

АХЕ

преди 6 години

С кво 9 милиметрово???????????????????????????????????????????????????

39

Aaa...aman

преди 6 години

Ама той и проф. Раданов, по делото и той се самоуби, или му помогнаха да се самоубие... не се разбра.

38

Анонимен

преди 6 години

Толкова много бандити и луди има че и 300 затвора и 500 лудници няма да стигнат .

37

МВР работи...

преди 6 години

само като прочетох заглавието, ми стана ясно - поредния фейк!

36

бе

преди 6 години

тойи Миши Бирата се самоуби...