43

ЛЯВ

преди 6 години

"Много си прав законът "Ваник-джаксън" през 1974 предизвика харакири... на СССР. Резултатът днес ще бъде същият, Русия ще сподели съдбата на непобедимия и могъщия СССР."А ти знаеш ли кога закона е отменен? в края на 2012.А сега, кажи какъв е бил ефекта е него

42

ЛЯВ

преди 6 години

До АнонименА ти знаеш ли кога закона е отменен? в края на 2012.А сега, кажи какъв е бил ефекта е него

41

???

преди 6 години

"за намесата в президентската кампания в САЩ"В Русия имало 1100 (!) американски дипломати и помощен персонал!В щатите текущо имало 450 руски дипломати и помощен персонал.Та кой на кого се меси по пропорционалната система че и руското население е почти наполовина от американското към момента?

40

Анонимен

преди 6 години

USA V STUDENA GRAJDANSKA VOOINA TYJNA KARTINKA

39

Ис

преди 6 години

" са наказание за Кремъл за намесата й в президентската кампания в САЩ"никой не можа да я покаже/докаже *** санкции да има!:)За избирането на Елцин с пари от САЩ даже се гордеят, но снакции няма...това са западните морал и ценности!

38

Анонимен

преди 6 години

СПИ ЛИ ПУТИН или му излизат сметките без пръст да помръдне. КОГА ЩЕ ИМ ТРЕСНЕ НА ТАЗИ БАНДА КРАВАРСКА ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ЕВРОПА ЕДНИ САНКЦИИ ПОДХОДЯЩИ ЗА БЕЗОБРАЗИЕТО. Единственото което ми идва наум защо все още не го прави е че има полза.

37

Анонимен

преди 6 години

86 таксито заработва

36

Анонимен

преди 6 години

И в чест на санкциите днес Русия пак изстрелва поредния Союз към МКС с 1 космонавт и2-*** астронавти.

35

Анонимен

преди 6 години

82 хахаха олицетворение на злото е Русия.

34

Анонимен

преди 6 години

83 и кой ще го отнесе разбира се Азия

33

Мммм

преди 6 години

Който копае гроб другиму,сам пада в него. САЩ не спряха да тормозят света,но и те ще получат възмездие.Олицетворение на злото.

32

Боби

преди 6 години

До Анонимен 78Еххх ПРОПУСКАТЕ нещо МНОГО МНОГО ВАЖНО в РФ има КАПИТАЛИЗЪМАко нещо се търси то се доставяАко нещо се търси и не може да се достави се търси заместникАко нещо се търси и им ограничения се КонтрабандираАко нещо се търси в големи обеми и има рестрикци се започва собствено може първоначално и КАЛПАВО ПРОИЗВОДСТВО, но с времето пазара или фалира или се научава да работи качествено и в срок.

31

SS

преди 6 години

До Анонимен 76Ще я видим тая работа.Имай в предвид , че Европа този път няма много да помага, а Китай и Ирам също ще хапят краваря по ***, а и Ердо нещо взе да им мърда.

30

Анонимен

преди 6 години

С тези санкции САЩ си правят харакири. Ще го усетят но ще бъде късно.

29

SS

преди 6 години

До Анонимен 74И после кво?Да не би да сесвърши с Русия. Де да беше толкова лесно, *** още има какво да лапат янките.

28

Боби

преди 6 години

До трола 63Компютъра ми е Тайвански(или Република Китай) Гигавуте както се шегувам на 8 години мда процесора е на Интел но там избор няма.Смартфона ми е ПРАВЕЦ 4 - реално това е Индийски XOLO пребрандиранСлужебния ми комп е Hewlett Packard, но дори за дейностите които го ползвам аз като ИТ не бих си взел подобен. Но се счита че тези компютри са СЕРТИФИЦИРАНИ бля бля БЛЯХ за действията за които ги ползваме. Реално са сертифицирани пре скъпи дръвца.

27

SS

преди 6 години

Руснаците ги боли фара за американските санкции.Само цената на петрола да не пада и нека си слагат санкции колкото искат краварите, даже е от полза ра руската икономика.Започват да произвеждат много неща , които преди са внасяли.

26

До трола Боби

преди 6 години

Псих, пак ли величаеш оръжията на рашките? Компютъра на който дращиш, руски ли е? Смартфона, който си поставил на бюрото, където и днес няма да свършиш за пет лева работа, руски ли е? Какъв ти е проблема да се прехласваш по оръжията? Къса ти е цевта ли, какво ти е? Ходи да се лекуваш бе човек! Казал съм ти, че наднорменото ти тегло е най-малкият ти проблем!Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

25

Боби

преди 6 години

До Анонимен 52Сталин е продал едва ли не половината колекция на Ермитажа но е взел пари и наистина американци са построили с тези пари първите заводи в СССР 1924-1935 Това си е исторически Факт Въпросът е че Сталин е успял да мултиплицира въпросните заводи толкова пъти че е индустриализирал СССР в наистина изумително кратки срокове. А това от руските "диваци" никой не е очаквал.Същото е сегаУкрайна спря корабни, самолетни двигатели и ракетна техникаСлед 4 години и много пари РФ ги произвежд

24

Боби

преди 6 години

До Анонимен 50РФ поставена в Желязна Клетка???Ехх къде ги измисляш подобни неща бре? Ако дори сметнем всичката ИЗПРАВНА бойна техника на всички страни на НАТО в Европа с техника и то която поддържа РФ само в западния си военен окръг наистина ще се УПЛАШИТЕ. А наясно ли сте умници че в момента целокупния запад няма един завод в който да има конвейр за тежки бойни машини. Всяка машина над 25 тона тегло се събира ръчно което се счита за остаряло още по времето на Хенри Форд.