15

Дедовия

преди 6 години

Няма безплатен обяд...

14

Думи на автора

преди 6 години

До бг: Много питаш! Не забравяй, че все пак в публикацията съм копи-пействал от няколко статии от няколко различни медии и автори, така, че може да се забележат повече от едно, често противоречащи си мнения. Надявам се, че задоволих любопитството ти!

13

Gogo

преди 6 години

Тази статия става за виц, само дето е много дълга иначе съдържанието е перфектно :). Лека му пръст на бизнесмена. Като е искал да си изхранва семейството да се беше хванал с нещо нормално като майка ми - счетоводство, инжинерство, архитектура и т.н. Поредния незнаен "престъпник" чист като капка роса. Без коментар.

12

В обобщение

преди 6 години

Бог да го прости! Оставете го да си почива в мир човека! За умрелите -добро или нищо! Дано "родната полиция" (както пее един потен певач) да разкрие убийството, но едва ли шанса е по-голям от 0,5%! Все пак те имат по-важна работа, като например да стачкуват за мангизи и нови дрехи!

11

бг

преди 6 години

"От последните 3-4 г. натрупаната загуба е 65 хил. лв., има 100 хил. лв. задължения"Е как хем не дължи пари на никого,според журналисти и разследващи , хем покрива загуби със сериозни за всеки обикновен човек задължения? 100 000 лева са много пари.

10

Анонимен

преди 6 години

Явно в Пловдив се е появил сериен убиец?! Няма как иначе да се обясни липсата на арестувани.

9

haha

преди 6 години

Живеели щастливо, но се водили адресно регистрирани в Дупница." Мога ли да попитам, автора на статията, какво е имал предвид с това съобщително изречение?

8

PD

преди 6 години

Въпреки общата си визия на мутра, от снимката има благо излъчване, на смутен и тъжен човек. Голямото тяло, е малко от ген, плюс хранителен режим в спортното училище. А татусите, за да предизвиква респект, или показва принадлежност. Такива, дори и да са били част от ОПГ, обикновено се ползват в масовки, за респект. В излъчването му липсва хищника. По вероятно ако е все пак е бил свързан с ОПГ,е да е въртял пари, които е забатачил. А, че само украинските килъри стрелят в сърцето, е малко умно.

7

Анонимен

преди 6 години

Ония, старшината, на Тлъстото момче главния секретар, нали каза, че са го уцелили погрешка. Професионален килър сбъркал човека. Все по-безполезно става МВР.

6

65

преди 6 години

Щом е бил толкова добър ,любвеобилен ,значи е защитил кучето си от килъра.И то със гърдите си!Евала!

5

Перо

преди 6 години

Ни пари дължал, ни на него дължали. Добряк, с никой не се бил или карал през живота си. Прилича на човек, с който не бива да се закачаш, но не е мутра. Верен докрай на съпругата и семейството си. Това любовници, манекенки - не. А този украински наемен убиец както си вървял и го гръмнал - без причина, безплатно, за тренировка. А един мармот загъва шоколад...

4

Анонимен

преди 6 години

Преди косово беше най безконтролната и престъпна държава, сега я измести украйна. нашите мутри са детска градина сравнение с тези бандити.

3

Анонимен

преди 6 години

До До 3а ти какъв си бе ***

2

Анонимен

преди 6 години

А преди две седмици в София горя склад за дрехи втора употреба ?! В този бизнес се въртят милиони.

1

Къв "бизнесмен&

преди 6 години

На снимката гледам, мазна мутра.Стига сте ни занимавали с престъпници.Писна ми мутренски "стайлинг" - влючващ напомпана мускулна маса, татуировки, гола глава и липса на разделение между врат и глава.Свършиха ли се красивите БГ мъже? Вижте Левски, Ботев, Бенковски - хубаво, красиво излъчване.Като жена съм отвратена от този типаж мъже. Това го има само в БГ.