5

анонимен

преди 6 години

Какви тела само! Не като нашите шкембелии.

4

Нфб

преди 6 години

от каналджийството се пълнят партийни каси...

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Каналджийството е у нас само и може много бързо да бъде спряно, като се поставят камери и се пращат от други държави гранични полицаи. На всяк смяна по един стига и каналджийството много бързо ще секне. Гаранция! И евентучално да се стреля и да се връщат всички, които се заловят. Като научат другите, че не става да се минава и ще се откажат. А каналджиите се знаят от всички и е най-лесно да се заловят или следят какво правят. Решения има много, но няма мъже с топки,а само пeдaли.

2

Андрешко

преди 6 години

Макрон трябва да приема либийци,защото са на това дередже точно заради фенския президент Саркузи,който без да пита нито ООН,нито НАТО нито Съвета за сигурност и изпрати самолети да бомбандират Либия без никаква причина...в прочем имаше причина,Кадафи си поиска парите дадени за президентската кампания на Саркузи. Кадафи си поиска парите и за това,че при освобождаването на нашите медици,Саркузи обеща да построи атомна централа в Либия и излъга Кадафи...

1

qwno qwno qwno

преди 6 години

Все по явно става, щом се дърпат и искат първо да ги вкарат, а после да преценят дали могат да останат, ясно става положението. Прочетете само "информационни офиса в Африка, за да запознава кандидат имигрантите с условията да се установят в Европа." Т.е имигранти, не бежанци, настаняване, евала.