10

Гробокопач

преди 6 години

Смърт на ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Главатаааа! Главата на октопода е вмирисана! Ако не знаете КОЙ е главата, търсете в Гугъл Тиквата. Кога са следващите избори, че да пускаме суджуците?

7

Анонимен

преди 6 години

А Буци защо подписа,или не?И за 3месеца се направиха доста золуми,ама винаги си права дори да съгрешиш ,нали!

6

Анонимен

преди 6 години

AMA SAVSEM BALGARSKA RABOTA.

5

Анонимен

преди 6 години

Потулиха всичко както с КТБ. И после комунистите виновни. Тия които поддържат ГЕРБ дано им дават нещичко от голямата баница. Иначе са много ***. Да живееш в мизерия и да казваш - ГЕРБ са пътя към Европа. Да ама не сме добре както иска да ни внуши ББ. И не сме в Европа.

4

ognyanz

преди 6 години

До 1: Дебатът за НДК е прът във възхода на България към какво? Към корупция?

3

опетков

преди 6 години

Няма закон, който да задължава български гражданин да се явява пред каквито и да било комисии на НС. Освен това, НС не е орган, който може да дава някакви юридически задължителни решения. Това е работа само на съда.

2

Анонимен

преди 6 години

Защо обиди, кой се обижда, крадците от ГРОБ ли? Айййй, обидени били!!! А къде са 27 милиона, кой ги изхарчи ако не са откраднати и как? Борша се подигра с държавата а Рапона с България. Уволнен от Свинтка, веднага върнат от Рапона, независимо, че има данни от години за "усвоени" милиони. Суджук Паша не хапнал и един суджук, не откраднал и един милион от КТБ, нищо не знаел, не познавал Борша??? А Борша, още за да стане кмет Рапона,е помагал усилено. Е, и от краденото е заделял, няма как, ГРОБ.

1

1.Родителите

преди 6 години

на Боршош унгарски политемигранти ли са от 1956г.?2.Трябва да има чл. по Граждански кодекс, по НК, когато работиш и ти ИСКАТ ОБЯСНЕНИЯ, трябва да ги дадеш, иначе СИ ВИНОВЕН. Как ще си намери друга работа в държава, където НЕ ИСКА да ОБЯСНЯВА?ПРОВОКАТОР?3.БСП иска да ПРОВАЛИ БЪЛГАРСКОТО председателство и се чуди какви скандали, ВОТОВЕ да прави и иска.С цел- ЗАВОЙ към любимия им Путин.Прът в колелата на РБЪлгария във ВЪЗХОДА й в ЕС.Това е БКП/БСП.Сега Президентът, предполагам, НЕ Е за провал на