15

Хех

преди 6 години

Е кога най- накрая ще се научите какво означава "бежанец" и какво означава "мигрант". В този смисъл аз приемам тази статия като фалшива новина, а уж щяхме да се борим с фалшивите новини. Лицемерие от лакеи на власта - Нищо повече не виждам в тази статия.

14

Анонимен

преди 6 години

Как са минали съоръжението за няколко милиона?

13

кабеларов

преди 6 години

Да питат по въпроса онзи ***, кабеларя Валерито симеонов, ТОЙ е спец по трафик на мигранти, особено една негова активистка, кандидат за депутат и кмет!

12

въпросче

преди 6 години

И как можаха да прескочат здравата ограда по границата, която е като китайската стена. Я ги проверете тези, да не би да имат крила под ризите.

11

Сотир

преди 6 години

Някой е изпял колеги за да я пуснат.....#ПФ Костинброд

10

Анонимен

преди 6 години

Пак,демократичната преса , ни води за носа. Е няма никакви бежанци . Няма ! Има престъпници нарушили държавната граница има и управници н,а които им е през хея, че държвата е разграден двор .Управници който умишлено допускат,създават възможност това да става . И покорни слуги от покорната преса ,който ни заливат умишлено с лъжи .Бежанци ли . Това е демокрацията -лъжи ,лицемерие ,демагогия .

9

PD

преди 6 години

Журналисти не добиват информация, от службите.Службите се крият зад удобни клишета.Прокурорите не дават основателни мотиви, за решенията си.Политиците се занимават с обикновени договори са сътрудничество, с неистов ентусиазъм, все едно, обявяваме война.Това е лицето на четирите власи в демократичната държава. Сега ясно ли е, що нямаме въобще държава.А народ ? Народ имаме, и той, ще не ще, ще се самоорганизира. С кого ли ще започне първо да се разправя?

8

Анонимен

преди 6 години

Безобразие!!!Валери Симеонов да дава обяснения за оградата.Вътрешния м-р да дава обяснение защо не се пази границата и откъде и как минават тези хора.А Бойко Борисов да даде отчет пред народа за какво харчи милиарди левове като от нищо няма никаква плза.Само пладнешки грабеж!

7

Ограда

преди 6 години

Е как е възможно, ограда чудо, великата Българска гранична ограда...

6

Анонимен

преди 6 години

Ко?Неее.Нали Бойко каза,че сме имали двама бежанци и единия е избягал.А какво се оказа?През швейцарското сирене наречено ограда си минава който и когато поиска,а тук го поемат ***,национални предатели,които за няколко сребърника са готови да вкарат и терористи и всякаква пап.ач.

5

Анонимен

преди 6 години

Хм, това последното изречение:"Канал за бежанци, в който са замесени активистката на НФСБ Анелия Велева, бивша барета и още четирима души, бе разбит..."Е как така? Нали вчера пуснаха момето и казаха, че нямало нищо общо - въобще невинна, като Дева Мария??На кое да вЕрваме сега? .... а: ше се оправим след 800 дни .... б: Боце суджук не яде??

4

Анонимен

преди 6 години

ZASHTO STE PROTIV BEGANZITE,NALI I STOTIZI HILYADI BALGARI SA BEGANZI PO SVETA

3

Анонимен

преди 6 години

Нулевия емиграционен натиск отиде на кино. Може да е и лятно, но е на кино. Аман от общи приказки, като на пазара.

2

ти не хапват суджуци

преди 6 години

Бежанци, бегайте от БГ час по-скоро, тук е запазено за мазохисти.

1

Далавери Каналджиев

преди 6 години

Скубя си косите.