73

2

преди 6 години

Стига с подмолни начини за субсидиране на гърция. А у нас намаляват доходите.

72

защо не ги връщат?

преди 6 години

Бе нали победиха Идил? Защо не си ги върнат в СИРИЯ? За какво са ни тук? За какво са им на гърците? Те ще спят ли докато им завземат родината?

71

Анонимен

преди 6 години

Всички бежанци от Африка и Азия са свикнали на горещ климат.ООН има планове за изграждане на зелена стена от гори южно от Сахара. Пристигналите в Европа бежанци не са за нашия климат, те се депресират от постоянната влага и изпадат в АМОК и векат акбара. Тяхното място и добре платена работа е на тези залесявания с подходяща растителност. Трябва да се спре разрастването на пустинята. Това ще подобри като цяло климатът на планетата.

70

Анонимен

преди 6 години

хайде сега и същите условия и за обикновените гърци, българи, румънци, португалци и тн. кои дава право на някакви самозвани да разпределят парите събрани с данъци

69

Тъпак

преди 6 години

И аз искам пари да живея добре и да си купувам неща от първа необходимост. За квартира не искам пари.

68

Анонимен

преди 6 години

Жалко за цар Леонид и неговите 300 воини.

67

Анонимен

преди 6 години

...Около 2 000 от жилищата ще бъдат на гръцките острови....От 10 години почивам на някой от гръцките острови.Губят ме като турист.Преорентирам се към Хърватска.

66

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе са европейците,нито американците,това са интереси на азиатски държави,но какво ли не прави парата.Парите са в основата на всичко.

65

110

преди 6 години

Глупци... Една цивилизация като европейската, владяла 2/3 от целия свят се из'роди тотално, и ще се стопи от глупостта си.

64

Анонимен

преди 6 години

#123:Вземи прочети "протоколи на ционските мъдреци",приети на ционисткия конгрес през 1898 г в Базел и ще ти станат ясни всички тези въпроси,които си задаваш,че и причините и как са станали,двете световни войни!Провери,поне доскоро ги имаше в интернет - влез Гугъла и напиши "протоколи на ционските мъдреци" и ще ти станат ясни всички въпроси,включително и това,как и защо почти цялото нееврейско(гойско) население в света се държи,като овце поведени на заколение!

63

123

преди 6 години

И защо е тази лудост от страна на запада,питам се и не мога да си отговоря?Да разселват хора в целия свят, с какви дългосрочни цели са? Това неминуемо води до различни конфликти-етнически икономически и др И мисля че тази вълна ще залее рано или късно и тях.Българинът казва-мечката играе ли у комшиите задължително идва и у вас!

62

Анонимен

преди 6 години

И "гордите елини" се предаоха най-позорно и се оставиха да бъдат асимилирани от нашествениците!Даже,малко преди нас,ама и нашите оФФчи глави ги чака същото!!Сега разбраха ли,защо така щедро ги заливаха със заеми - много просто,чрез банките да ги хваната за гушите и си правят каквото искат!!!Това показва,че както си мислеха,че са много умни и хитри,ги оставиха да се налапат със заеми и сега...бай,бай,гръцка земя!Поне малко си поживяха,а ние си останахме бунаци!А краят ни,един и същ!

61

Анонимен

преди 6 години

След Гърция сме ние. И както умеем да се съпротивляваме...

60

Анонимен

преди 6 години

Ще ги настанят и ще им плащат жилища, хора, медицински грижи и т.н. Много хуманно. Че няма да работят обаче, е ясно. И като започне едно необуздано размножаване, едно завладяване на улици, квартали, населени места, гърците ще пропищят. А засега нека се радват на "редовните доходи" от наетите жилища. Горката Европа, как неистово се мъчат да я съсипят! И колко е притъпено чувството й за самосъхранение!

59

Анонимен

преди 6 години

Либия,Сирия,Ирак...Америка разбуни духовете в тези страни,отгледа си терористи и ги пусна да се избиват взаимно,но те разшириха претенциите си и се насочиха и към Европа.Целта е ислямизиране на стария континент и отслабване на всичките му структури.Америка също няма интерес от силна Европа.Засега обикалят само около границите на Русия,готови за конфликт,а Европа са я оставили на бежанците,да я превземат отвътре.Защо САЩ не приемат мигранти и защо се навъртат окло нас и дразнят руснаците???

58

****

преди 6 години

Планът Калерги в действие,и се изпълнява бавно но сигурно.

57

До шматка

преди 6 години

То самия умен гръцки народ го избра

56

Анонимен

преди 6 години

Ако гърците се съгласят,губят ме като турист.

55

101

преди 6 години

У нас, ако Меркел нареди и за по-малко пари ще приемем новите съседи.

54

И

преди 6 години

И така докато в Гърция не останат Гърци.Защо Брюксел не си вземе малко? Защото знаят какви змий си слагат в гащите, затова по добре в Гърция, България, ама Поляците им показаха среден пръст.