23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо-добре Русия, отколкото САЩ. Знам какво беше преди и виждам какво е сега. ----------------------------------И преди и сега сме си руска провинция. Къде го видяхте тоя САЩ в България незнам. Руски шпиони и агенти като Луканов, САТАНИшев, *** ни управляват ама виновни били американците. Руската пирамида КТБ ни открадна МИЛИАРДИ, ама виновни били американците.Руската шпионска *** беше главната приватизаторка при костФФ ама виновни били американците и демокрацията

22

Анонимен

преди 6 години

По-добре Русия, отколкото САЩ. Знам какво беше преди и виждам какво е сега.

21

Анонимен

преди 6 години

Засищам се основно с хляб открай време, нищо не се променило.

20

123

преди 6 години

Този парламент и правителство се компрометираха само за три месеца. Трябват ни не избори, а социална революция.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Колко си прав ! Народа спи всекидневно има локални ,малко протести ,недоволства ,всеки божи ден има агресия ,побоища и всичко е породено от недоволството на българина от бедност за 80 %от нацията и преяждане със суджуци ,с имоти ,с пачки на останалите 20 % от нацията. Политиците нямат наяждане,апетита им расте с преяждането оставихме се трима дебелаци да казват колко трябва да яде раята и колко им е нужно на тях да напълнят търбусите си !

18

Анонимен

преди 6 години

Нищо и никога няма да се оправи в тая държава! Докато народа спи, това ще е реалността - празни хладилници и цепене на левчето на две.

17

Анонимен

преди 6 години

Някой да се е съмнявал, че червеното влечуго Кольо Колев ще даде добри резултати за правителството? В ход е руска завера за дестабилизация на кабинета, в киято са се включили полицейските синдикати, "работодателите" и руските агенти в НС.

16

Анонимен

преди 6 години

Вашта кожа! Как да не влияе!!!Затова НЕ гласувах на последните избори!Затова се опитаха да ни задължат да ИМ гласуваме! Ама номерът не ИМ мина!Както не минава и номерът с класовете!!!

15

П.Петров

преди 6 години

Е как да съм оптимист след такава статия ?!Народът е все така *** и пак ще гласува да го управляват, доят, стрижат и т.н. същите селски тарикати!УФСИ!

14

Шпек Салам

преди 6 години

Дами и Господа народни представители, Баце суджук не яде!Баце спазва "евро-атлантическите" ценности - набива предимно луканки и пастърми (от към страна мезета), но не и суджук!Това е доказан научен ФАКТ - описан още от Карл Май във "Винету" !Така че, Баце нЕма лоши чувства към властта !

13

Анонимен

преди 6 години

Положемнието не е песимистично,а направо отчайващо.

12

Анонимен

преди 6 години

Пастърмата прави мандата.

11

Анонимен

преди 6 години

NAPROTIV BSP SE NAMIRA NA PARVO MYASTO DALEC PRED GERB,KOITO SAS SUDGUZI I BORSH SE ZADAVIHA.

10

PD

преди 6 години

Да, за това един мъдър човек е казал: гладния нахрани, жадния напой, и после говори за вяра.Консуматорското общество, в БГ все още не се е състояло, а глад, такъв какъвто са виждали баби, може и пра баби, съвременното БГ общество в цялост, не познава.Звъненето на тази струна,няма да има нужния резонанс, а на манипулаторите процедурите се пишат отвън, за това, са ни кабинетни, трансформациите. И накрая пак една горчилка остава. Но и народа, бавно, но се осъзнава.

9

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Аз съм заредил хладилника със СУДЖУК и Бахур, затова имам доверие в шайката ТИКВИТЕ 3....

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Ако в хладилника няма суджук, тогава чувствата са лоши..а който не обича суджук ?

7

PD

преди 6 години

Даже няма да коментирам по темата.Не от глад страда Българина, макар и да има хора в този момент, които да са гладни. С хляб и зрелища се обработват други народи. И когато номера не мине, пак ще почнат да обясняват, че им трябва друг народ, или че Българина бил глупав.Е научете си урока, щом искате да водите, точно този народ.Смешници!

6

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

До коментар номер 5: Блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно!!! ( Библията 11:47)

5

Анонимен

преди 6 години

Имам вяра, че при Борисов 12 нещата ще се оправят. Имайте търпение.

4

ГЕРБ = БГ ДПС

преди 6 години

Тиквата е несменяем. Има ромовете (храни ги със суджук), има Калинките и семействата им (храни ги с високи заплати и "комисионни"), има и корпоративния вот на обръча си от фирми (не гласуваш правилно - уволнен си). ГЕРБ е българското ДПС - партия-мафиотска структура. Докато "ходите за гъби" и слушате какво ви дрънкат наведените медии, Тиквун е несменяем. Запомнете какво съм ви написал и помислете поне за децата си.